Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kayseri'de evde bakım maaşları düzenli yatmıyor!?

reyhan38

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, 2 aydır doğru düzgün maaşım yatmıyor. Geçen ay 12 sinde 870 TL yattı 1350 yatması gerekirken. Bu ay ki maaşta yatmadı, e devlet üzerinden baktığımda En Son Alınan Ödemenin Tarihi: 15.09.2019 yazıyor. Daha o gün gelmeden nasıl o tarihte ödeme alınmış yazıyor?

Evde bakım maaşı standart yani 1385 tl, bir ay bakım ücreti,

O 870 TL ilk bağlanma yarım maaşdır

Zorro
4 ay oldu geçen ay ilk defa 870 yattı bu ay kaçında yatıyor bilginiz var mı?

reyhan38
4 ay normal alıp geçen ay noksan aldıysanız kurumdan sorun.bu ay normal almanız gerekıyor.ebm ler normalde her ayın 13.de yatıyor ama aynı gün alınamayabılıor gecıkme olabiliyor ben ödeme 13.de oldugu halde 18.de alıom
e devlette başlangıç tarihi 01/09/2019 bitiş tarihi 30/09/2019 En Son Alınan Ödemenin Tarihi 15/09/2019 bu herkesde yazar bişi yok bunda.bende de aynısı yazıo. ilk başlarda bende nıye böle yazıo demıstım ama sonra alıstım maaş almamda sıkıntı olmadı.kısaca sıkıntı yok.ha alınan maaş mıktarı 1384,59 yazıo bende sizde de aynı mı

reyhan38
Geçen ay e-devlet de 870 TL görünmüş muydu?
Yoksa kart ile alışveriş yapılabiliyor

Zorro

Evet e devlette 870 tl gözüküyordu ödeme türüne normal ödeme yazmışlardı

Tamam bıdaha olmaz.
İlk ödeme fazla gelmiş olabilir
Yeni farkına varmış olabilirler
Bundan sonra tam maaş

Üst Alt