Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kayseri'de hastasını memnun edecek bir protez firması var mı?

Konular
152
Reaksiyonlar
1
protez yaptırmayı düşünüyorum, kayseride işini güzel yapan, hastasını memnun eden bir protezci arıyorum..

evet arkdaşlar yada kayserililer bana nereyi tavsiye edersiniz? bu arada kalça dezartkilasyon protezi benimkisi.. teşekkürler..

not:yaklaşık 1 aydır araştırıyorum,anladığım tek bişey oldu oda bu işin vicdanÎ boyutu kalmamış..

kardes belli ki kimse mesuliyet almak istemiyor...o kadar ince ve sahsi bir konuki...
kib kardesim

teşekkürler usta! bu konu da çok cahil olduğum için, buraya konu açtım ama daha kimse bişey sölemedi?

Kayseride adam gibi bu işi yapan bir yer yok desek yeri var kardeşim. .
Kocatepe medikal bir sor istersen. 0549 585 0202 numarası

Diz altı protez kullanıcısı olarak yazıyorum

protezde tüm parçalar hazırdır zaten ortez protez firmasının parçaları birleştirmek

ve en önemli olan kısmı sokettir ondada sıkıntı yoksa tamam

çoğu medikalçi hastasına protezi yapınca biter ama çoğuda tam tersine protez yapılıp teslim edldikten sonrada

arar sorar veya arandığında bakalım der kısacası ilgilenir çünkü

protezi ömrümüzün son nefesine kadar müşterisi olaçağımızdan memnun kaldığım yerde son nefese kadar oraya giderim

kardeşim tavsiye edilen yerlerde yaptır tanıdık olur sıkıntı çekmezsin diğer türlü memnun kalmazsın...

sedatgedik
valla kardeş tanıdık falan değil zaten tek yer kayseri de. yarın ölçü almak için çağırdılar,gidecem yarın.

rapor çıkarma süreci nasıl acaba yaa? dr larla anlaşabilirler mi ki, hocam buna atıyorum şunu yazın tmm gibi falan? olabilir mi arkdaşlar böyle dalavereler?

bu konuda çok cahilim yaa:((

uran yılmaz;
ben de diz üstü yaptıracam fakat hiç güdük yok yaa:(( nasıl oturacak acaba protez? kalça dezartikülasyonu proteziymiş.

acaba yürürken düşer mi?
taşıyabilirmiyim?
en iyisini yaparlar mı?
vs.. bu sorulara hiç yanıt alamadım görevli bayandan. açıkcası ikna olmadım.

merak ettiğim bi,şey daha var! ben mesela mikro işlemcili olsun dedim bayan o şekildeprotezleri aktif olarak çalışanlara veriyor dedi devlet doğrumudur?

Mikro işlemçili protezi

aktif olanlara prosedürü uzun baya

kalça dizerkilasyonu en zor olanı allah yardımcın olsun

turan yılmaz;

yani mikro işlemcili yaptıramam değil mi:(

sizce beni yütebilirler mi?

arkdaşlar fikirlerinizi bekliyorum! bülent abi yönetici arkdaşlar yorumlarınız bana yön verecek.

KORSELİ KALÇA DEZARTİKÜLASYON PROTEZİ OLACAK AMA BEN MİKRO İŞLEMCİLİ OLSUN İSTİYORUM!

diyelim ki dr c-leg yazdı kurum ödermi bunu?

sayın kardeşim kalça protezi konısında bilgim olmadığı için yazmamıştım

şimdi diyorsunki illa cleg

1 . ilk defa protez kullanana devlet c leg ödemiyor doktor yazsada ödemiyor

2 . şayet ilk protezin değilse dr cleg yazdı dr tan sonraki heyet önemli dr değil

3.heyet yürüyüşünü yaşına bakıyor

4. daha önce hiç protezkullanmadınmı anlayamadım seni kardeş ya

googleden kalça dizerkilasyon protezler var ordan incele

googleden fazla bişey çıkmıyor. ilk kullanıcam. c-lege ki ısrarım kalça dezartikülasyon olduğu içindir..

Üst Alt