Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kayseri'de işitme cihazı için nereleri önerirsiniz?

ERTMEN

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
sn.arkadaşlar
bende 11 yıldır işitme cihazı kullanıyorum internet le tanışalı 1 yıl oldu ekonomik sorunlar yüzünden bu siteyi geçen hafta keşfettim ve üye oldum sanırım çok geç kalmışım.
bu kadar mühtiş bilgileri hep aramışım ve sen de buldum seni canı gönülden tebrik eder Allah c.c. daimi hayatını mutlu kılsın çoçuğunun hastalığınada dua ediyorum.
Ben kayseri ikamet ediyorum ve %90 lara yakın işitme kaybım var en son 7 yıl önce ssk ankara etlik polinkliniği cihaz verde markası bernafon 42pp-sp dir.
ben şimdi dijital işitme cihazı almak istiyorum bir haftadır işten kalan zamanlarımda net den araştırıyorum bana kayseride işitme cihazı için önerebileceğim özellikle güzel bir odiometri testi yapan ve alacagım işitme cihazını programlayabilen birini tavsiye edebilirmisin.
ayrıca bana hangi tip işitme cihazlarını tavsiye edebilirsin.
daha önce bu analog cihazlarımile telefonda bile rahat rahat görüşür her sesi rahat bir şekilde anlıyordum ama yogun çalışma ve ailevi sorunların yarattıgı stresten dolayı ani işitme kaybı geçirdim 1 yıl önce şimdi kulaklarımdaki oranlar çok değişti mesela daha önce sağ iyi duyuyor ve anlıyor iken şimdi tam tersi sol daha iyi duyuyor ama anlama yaşadığım ani ikinci bir işitme kaybından dolayı bayağı bir düştü ve şimdi sadece sesle dudakları okuyarak anlıyorum telefonla ses geliyor ama bu cihazlarla anlayamıyorum.
bu durumuma en uygun olabilen bir kaç marka ve model de tavsiye edermisin denemek için şimdiden teşekürler

bana yardımcı olabilirmisiniz.

Ben kayseride işitme cihazı almak istiyorum ileri derece 90 db ve üzeri kaybım var tavsiye edebileceğiniz nereler var ve hangi tip işitme cihazı tavsiye edersiniz
bili verebilecek arkadaş varmı

kayseri işitme merkezi vardı oraya iyi diyorlardı bilmem değişiklik oldumu

Evet kayseri iştme merkez var dı ama pek tadı kalmadı diğer yerleri öğrenmek ve son zamanlarda işitme cihazı alanlardan bilgi almak istiyorum

p.tesi hatırlatırsanız çalıştığım hastanedeki doktora sorarım

Tabi hatırlatırım
kayseride mi çalışıyrosunuz

Kardeş femyy
ban yardımcı olabiliecekmisin
kayseride iştme cihazı almak ve testleri yaptırmak için güvendiğiniz ve memmun kaldığınız yerleri paylaşımısınız

goke bilir kayseriyi online olursa yazar

testleri yaptırmak için tabi ki bizim hastane :) cihaz almak içinde erciyes işitme merkezi 27 mayıs caddesinde

bizim 2 uzman doktorda orayı öneriyor hiçte şikayet almadık erciyesten ama insandan insana fark oluyor tabi

yıllar önce öyleydi şimdi değişmiş demek ki :) neyse sanki ortağı gb konuşuyom bende ben doktora sordum oda orası iyi dedi yoksa ben işitme özürlü değilim bilmem :)

gokce kardeş ömer karamut isimili odiometrisi duymuştum iyi mi falan bilmiyorum bu omer beyin acık adresini yazarmısın
iç anadolu işitme merkezini ise sadece gördüm
daha bugüne kadar hiç birine gitmedim.
ama bu hafta gitmek istiyorum artık kullandığım analoglar performansı öldü

Fmmy kardeş hangi hastanedesin
erciyes hastanesi olmasın

20 hastanenin içinde ilk demede bildin şanslı günündesin heralde :)

Yok anladım gokce sağol perşembe izinliyim çoçuğu fakülteye kontrele götüreceğim öğleden sonra ugrayacağım
çok sağol od. ömer karamuk la direk görüşebiliyoruz değilmi

Femmy
erciyes de hilmi ilhan bey duruyor mu?

çok sagol gokce kardaş perşemebe görüşüp tekrar sizlerle paylaşıp fikirlerinizi alacağım inşallah verirseniz:)

gokce kardaş
dün ömer beye ugradım ve videf ve oticon sumo dm denedim ve otıcon sumo dm ye karar verdim ama çok pahalı cihaz ssk çift dijital cihaz yazar ise 674 tl ödeyecek kalanı için sen ödeyeceksin diyor. ama gereken kolaylığı saglayacanı söyledi.
kredi kartına taksit falan fiyatına 1200 euro diyor çift cihaza 2400 euro diyor.
sen hangi cihazı aldım otıcon mu videx mi videx daha ucuz ama nasıl bilmiyorum bu konuda bilgi toplayacağım ama otıcon sumo dm çok müthiş yani harika bir cihaz dün seni söyledim ömer beye o da almış diye o zmaan anlatamam gerek yok diyor eğer tanışıyorsan referansımız dır her türlü bilgi sorabilrsin dedi. ben de sana şimdi ödeme seçeneklerin nasıl iyi mi bir de videx nasıl bu konuda bilgin varmı sen hangisini kullanıyorsun.

Kardeşim kayseri değilde başka ilerde işitme cihazı almak istersen sana yardımcı olurum oticon sumo dm için akrabam var o satıyor sana 800 eurodan iki tanesi için 1600 eurodan alırız.peşin fiyatı taksit yapmak istersen karta banka vadesi biner.

candostumafat kardeş
kayseride iç anadolu işitme merkezi sumo dm ye 1200 euro diyor bu nasıl oluyor da 800 euroya düşüyor bu kadar fark olabilirmi? eğerki öyle ise farklı il olması önemli değil ben ssk ya çift cihaz yazdıracağım kalanıda cep den veya kartla ödeyeceğim eğerki akraban ise bu kdar da indirim yapıyor ise adresi yazarmısın gideip görüşeyim ssk dan yazdırıp kalanı da peşin yada kart la ödemek için görüşelim çevre iller derken neresi ve hangi firma ve firmadan kimle görüşmeliyim sizin isminiz ile varıp görüşeyim. yardımın için şimdiden teşekürler
siteye çalışmamadan dolayı sadece öğle arası girebiliyorumevde pc yok

Sayın ERTMEN
İşitme cihazı teknolojileri çok değişti.Kayseri'de işitme cihazları konusunda 20 yıldır faaliyet gösteren ve konuyu en iyi bilen firmalardan biri olan SESTEKNİK ile tanışmanızı tavsiye ederim.Şirketin daha yeni güncellenen www.sesteknik.com adresinden işitme cihazları hakkında çok detaylı bilgilere ve şirketin iletişim bilgilerine ulaşabilirirsiniz.

Kayseride işitme cihazları konusunda faaliyet gösteren SESTEKNİK firmasıyla tanışmanızı isterim.Yeni güncellenen www.sesteknik.com adreine girerek işitme cihazları konusunda çok detaylı bilgilere ve iletişim adreslerine ulaşabilirsiniz.

Sn. Ahmet Ertem ciddi bir işitme kaybınız var.Öncelikle geçmiş olsun...Bir çok işitme merkezi var.Ancak profesyonel anlamda yapan az..27 Mayıs cd. de lcwaikiki karşısında ERCİYES İŞİTME MERKEZİ var..Gidin görüşün ..karar sizin..

Merhabalar arkadaşlar;

2020 yılı için vermiş olduğunuz bilgiler güncel mi. Kayseri de birçok işitme merkezine gittim görüştüm bilgi aldım. İç Anadolu işitme merkezi(Ömer Karamuk) ile Erciyes Park işitme merkezi(Ömer Kılınç) arasında kaldım. iki firma da edindiğim bilgilere göre yıllardır tecrübeli odyometristler. ikisininde yaklaşımları güzeldi. iki firmanın birinden veya ikisinden işitme cihazı alıp kullanan varmı. Varsa deneyimlerinizi ve memnuniyetliğinizi aktarabilirmisiniz.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.

Üst Alt