Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza Anı ve Farkındalık..?

mzeren

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar. Ben bir yapım şirketinde çalışıyorum ve trafik kazası geçirmiş, maalesef bu deneyimi yaşamak durumunda kalmış insanların konuk edildiği ve bu noktada kişinin yaşam hikayesiyle birlikte bir farkındalık yaratma amacı güden ulusal bir kanal için bir tv programı hazırlıyorum Ankara'da. Bu noktada konuşabileceğim, doğru bir şekilde bilinçlenebileceğim kişilerle konuşmak istiyorum.
Hatta eğer aynı şehirdeysek konuk olarak bile düşünebilirim. Konuşabiliriz. :)

Bence siz biraz aklınızdakileri yazın, bizler de yorum ve öneri katalım.

öncelikli amacım hem bu noktada kişisel bilincimi arttırmak hem de söz konusu yaşam hikayelerinin insanlara ulaşmasını sağlamak.

Trafik kazası bir saniyelik bir boşlukta gerçekleşebilecek bir şey... O kadar insanla konuştum ki hayatı değişen.. O kadar farklı hikayeler var ki.. Tabi hepsiyle yalnızca programa konuk olması için konuşmuyoruz. Güzel arkadaşlıklar da oluyor. başıma gelse dediğim ve ya çevremdeki insanların benim başıma gelse dediği, durup düşündüğü ve karşısındaki insanın azmini hayata karşı sergilediği duruşu takdir ettiğimiz insanlar oldu.
ben bu insanlara ankaradan yahut istanbuldan ulaşıp görüşmek kendileri de isterse programıma konuk etmek istiyorum. ama program için insanların farkındalığını arttırmak adına kaza sonrası yaşamları değişen insanların önerilerini almak da mutlu eder. Neye nasıl yaklaşacağımı daha iyi bilmek isterim. Dışardan bakmak, anlamaya çalışma ve içinde olmak çok çok farklı çünkü...

Üst Alt