Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonrası %12 sakatlık oranı verildi, yaşım 14. Ne kadar tazminat alabilirim?

Emin51_

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben 14.06.2018 yılında trafik kazası geçirdim Arabayı kuzenim sürüyordu yaşım 14 ve kalıcı sakatlik orani %12 pskolojik destek aldim ne kadar tazminat alabilirim

geçmiş olsun emin dediğin oranlara göre yaşın hesaplandığında alacağın rakam 150 000 civarıdır

Merhaba kazayı ne zaman yaptınız acaba kaç ayda sonuclandı dava?

14.06.2018 yılında yaklaşık 8 ayda sonuçlandı ve avukat bize 3 ay daha beklerseniz 85000 tl alırsınız dedi

Evet doğru demiş cunku az almıssın. Tekrardan mı dava acıcak avukatınız? Yüzde kaç verdiniz avukatınıza? Avukata yüzde verdikten sonra Size kalan miktar mı 85 bin olacak yoksa toplam alacagınız mı o kadar? Çünkü bence avukata pay verdikten sonra elinize o kadar kalmalı yasınız cok kucuk baya güzel bi miktar almalısınız

Birde acaba sakatlık durumunuz neydi acaba neyden verdiler %12

85000 tlnin %12,5 ini avukata verilecek sakatligim sag kalca eklem ici platin koyma hadi bana az verildi diyelim ayni kazada 12 yasinda kuzenim oldu onlara 120000 tl geldi acaba sikayetci olmadigimiz icin mi

Kuzenininiz daha mı fazla yaralandı acaba? Onun kalıcı sakatlık raporu yüzde kaç?

Şikayetten kaynaklı değildir ama ona belki %15 rapor verilmiştir raporu yüksektir diye düşünüyorum

kontesbaron

"Kuzenininiz daha mı fazla yaralandı acaba? Onun kalıcı sakatlık raporu yüzde kaç?"

"12 yasinda kuzenim oldu " kuzenim kazada öldü demek istemiş sanırım

Kuzenim öldü kusura bakmayın oldu yazmışım

Aaa başınız sağolsun ama sizi kandırmıslar onun hakkı o değil tabiki ölüm direk 360.000 yani hadi en kötü 300 versinler

Avukatta mı sıkıntı var diyorsunuz ne yapmamız gerekiyor nerelere başvurmalıyız

Yani sonucta hakkın olanı alman gerek sigorta kötü yada değil. Ben bilirkişi değilim ne yapılacagını tam bilmiyorum ama Dikkat edin kandırmasınlar sizi. Eğer hakkınız olanı vermediğini düşünüyorsanız bir daha dava acmalısınız. Veya bi hasar firmasıyla konusun bence özellikle ölen kuzeninin durumunu.

Üst Alt