Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaza sonrası %12 sakatlık oranı verildi, yaşım 14. Ne kadar tazminat alabilirim?
Merhabalar ben 14.06.2018 yılında trafik kazası geçirdim Arabayı kuzenim sürüyordu yaşım 14 ve kalıcı sakatlik orani %12 pskolojik destek aldim ne kadar tazminat alabilirim
Evet doğru demiş cunku az almıssın. Tekrardan mı dava acıcak avukatınız? Yüzde kaç verdiniz avukatınıza? Avukata yüzde verdikten sonra Size kalan miktar mı 85 bin olacak yoksa toplam alacagınız mı o kadar? Çünkü bence avukata pay verdikten sonra elinize o kadar kalmalı yasınız cok kucuk baya güzel bi miktar almalısınız
85000 tlnin %12,5 ini avukata verilecek sakatligim sag kalca eklem ici platin koyma hadi bana az verildi diyelim ayni kazada 12 yasinda kuzenim oldu onlara 120000 tl geldi acaba sikayetci olmadigimiz icin mi
Yani sonucta hakkın olanı alman gerek sigorta kötü yada değil. Ben bilirkişi değilim ne yapılacagını tam bilmiyorum ama Dikkat edin kandırmasınlar sizi. Eğer hakkınız olanı vermediğini düşünüyorsanız bir daha dava acmalısınız. Veya bi hasar firmasıyla konusun bence özellikle ölen kuzeninin durumunu.