Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonrası %5 rapora tahminen Sigorta ne kadar tazminat verir?

Emre-Dylan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1 ay önce işyeri servisiyle(binek doblo) kaza yaptık. Servis işyerine ait değil, firmaya ait ve c plakalı değil. Avukatımla görüştüm servisin sigortasından parayı temin edebiliriz dedi. Bugün raporumu aldım alnımdan sol kaşıma doğru dik bir şekilde kalıcı olarak 30 dikişlik bir yara izi mevcut elmacık kemiğim kırık ve sol kaşımı da oynatamıyorum muhtemelen sinirler zarar gördü. Bu sorunlarıma %5 ömür boyu rapor verildi Ankara Numune hastanesinde. Tahminen servis firmasının sigortasından ne kadar para alabilirim? 23 yaşındayım 1300tl maaş ve sigortam vardı kaza sırasında. Bu arada kaza sebebi bizim şoförün uyuya kalması ve karşı şeride geçip bir araçla kaza yapmamız yani suçlu servis firması ama mahkemeye çıkmadık henüz. Bilgilendirirseniz memnun olurum teşekkürler.

Emre-Dylan
gecmış olsun
anladıgım kadarıyla sız aracta yolcusunuz
yolcu ısenız karsı tarafın aracın sıgortasından tazmınat hakkınız vardır. iş için kaza meydana geldıgı ıcın ış kazası tazmıntaıda taleb edılebılır
tazmınat mıktarını bırçok faktor etkıler yaş maaş bakmakla yukumlu olan kişiler gıbı
oran az gıbı gozuksede yukssek tazmınatlar cıkabılıyor
mıktar vermek cok afaki olur bu bılgılerle

slymn38

Evet ben yolcuydum ama hatalı olan bizim şoförümüz ve firma. Ayrıca firma servis hizmeti verdiği halde "c plaka kullanmıyordu" yani bir nevi illegal bir çalışma diyebiliriz yanılmıyorsam. İş kazası tazminatı için neler yapmamız lazım, çalıştığım firmayada mı dava açmam gerek? Sigortam var maaş 1300tl ve yaş 23 bahsettim hocam slymn38 bey, bakmakta yükümlü olduğum kimsem yok.

Emre-Dylan
yolcu konnumunda oldugunuz içi trafık sgortasından tazmınat talebınız var
iş kazası işin işi ıyı bılen bırıyle çaalışın derım

Arkadaşlar bu tür sigorta tazminat talebi ne kadar süre içerisinde sonuca varır? Mahkemeye gitmeden sigorta şirketi ödemeyi yapacağını kabul ederse? Avukatım 1 yıla yakın sürebilir diyor bu bana bayağı bir uzun zaman gibi geldi.

Emre-Dylan

sıgorta şırketlerı az tazmınat verebılıyor kabul olunmayıncadauzun surebbılır
enıyısı sabredıp tam olarak hakkının alabılmek

Üst Alt