Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonrası anlaştığımız hasar firmasından memnun değiliz..?

Buket emrah

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
İyi günler biz hasar danışmanlık şirketine iş takip sözleşmesi yaptık o sözleşmede de yüzde 20 anlaştık fakat onların sölediği tutar civarında bi para alamıycaz ve para yatınca vermek istemiyoruz çünkü para az olucak hakları değil bu kadar bu sözleşme bittiği için para yatınca iptal etsek bize bi zararları dokunurmu resmi açıdan?? avukat ta var zaten işin içinde onun vekalet ücreti ni ödücez ama hasar danısmanlıga bi para vermek istemiyoruz konu hakkında bilgi si olan acil cevap bekliyorum?

Sözleşme yaptı iseniz sözleşme sizi bağlar benim başımdanda geçti siz bu hasar şirketi ile devam ederken bir avukat ile anlaştısanız sizin bu avukatın sözleşmeyi sizi bağladığını söylemesi gerekir siz o hasar şirketini azletseniz bile aldığınız tutardan 20 lik payı ödemek zorundasınız karşılıklı olarak sözlemeyi fesh ederseniz ve bu sözleşmeye istinaden azletme yaparsanız ancak ödemeden kurtulursunuz hasar şirketi işinden sonra para yattı diyelim yüzdeliği ödeyerek daha sonra avukata versediniz olurdu

Sözleşmede şöle yazıo ama fesh edildiğinde her ıkı taraf için sadece 1 tl ödemekle yukumludır die

Bu forumda hasartakip adı altında iş yapan kişilere güvenilmemesi konusunda birçok yazı yazıldı. Eğer bir sözleşme yaptıysanız ona uymanız gerekiyor. Alacağınız tazminatı beğenmemeniz nedeni ile sözleşmede anlaştığınız %20 payı vermemek gibi hukuki bir gerekçeniz yok. Bu sözleşmeyi siz yaptınız siz imzaladanız ise hukuki sonuçlarına da katlanmak zorundasınız.

valla sözleşmeyi görmedim iki tarafli şözleşme feshinde o yazıyordur tek taraflıda öyle yazmaz avukatınıza sorun

Dava bitmeden azilname cekmediyseniz paranız çıkınca sözleşme gereği firma yuzdeligjni alır

Üst Alt