Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonrası askerlikten muaf oldum. Rapor almak istiyorum..?

fatihglcnr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar.2003 yılında askere gitmeme 1 ay kala kaza gecirdim.askerlikten muaf raporu verdiler.o günden beri belimde ve bacağımdaki platinde dolayı kendi yakınlarımin yanında çalışıp 3600 gün sigorta günümü doldurdum.

suanda çalışmıyorum ve işsizim. is başvurusu yaptığım tüm şirketler öncelikle istedikleri belgelerin içinde askerliğimi yaptığıma dair belge istediklerinde ben de askerlikten muaf olduğumu söylediğimde bana sizi bu şekilde ise alamayacagimizi engelli kadromuzdan başvurunuzda kontenjan olduğunu söylüyorlar.

benimde bunun için %40 rapor almam gerekiyormuş.benim bu raporu almam için ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler.

Selamın aleyküm kardeşim yapacağın iş şu bir devlet veya ünüversite hastanesinde rapor al baş vuru yaparken rapora vergi indirimi içinde aldığın rapor yüzde 40 kı geçerse biyerde sgklı görük ordan sana calistigina dair sana evrak verecekler onunla birlikte raporunda al vergi dairesine git vergi indirimi için eğer vergi indirimin yüzde 40 kı geçerek onaylanirsa ozaman o vergi indirimiyle sgk ya engelli emeklisi için basvur

Sadece işe girmek içinse hastaneden aldığın rapor yeterli yüzde kırk olursa oraporla işe engelli olarak gire bilirsin

fatihglcnr

Bu arada söylemek gerekir ki; maruz kaldığınız tutum ve davranış doğrudan ve engelliliğe dayalı ayrımcılıktır. Şikayet edebilir, ifşa edebilir ve hukuki yolları deneyebilirsiniz.

teşekkür ederim sağolasın

selamün aleyküm ben bu yüzde 40 raporu aldığımda maliyeye başvuru yaptığımda bana ne gibi işlemler uyguluyorlar tekrardan sigortalı bir işte çalışmam gerekip çalıştığım yerde gelip beni kontrol ediyorlarmış ona göre onay veriliyormuş doğrumudur,

Askerlikten muafım iş başvurularım reddediliyor.Engelli kotasından girin derler!?

merhabalar.2003 yılında askere gitmeme 1 ay kala kaza gecirdim.askerlikten muaf raporu verdiler.o günden beri belimde ve bacağımdaki platinde dolayı kendi yakınlarımin yanında çalışıp 3600 gün sigorta günümü doldurdum.

suanda çalışmıyorum ve işsizim. is başvurusu yaptığım tüm şirketler öncelikle istedikleri belgelerin içinde askerliğimi yaptığıma dair belge istediklerinde ben de askerlikten muaf olduğumu söylediğimde bana sizi bu şekilde ise alamayacagimizi engelli kadromuzdan başvurunuzda kontenjan olduğunu söylüyorlar.

benimde bunun için %40 rapor almam gerekiyormuş.benim bu raporu almam için ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler.

Üst Alt