Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonrası kırıklar, platin ve psikiyatrik sıkıntılar için rapor..?

ownerofwind

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Oncelikle hayırlı ramazanlar. Bu tarz bir başlık yada konu var mı bilmiyorum varsa da kusura bakmayın.
2013 şubatta motorsikletimle trafik kazasına karıştım bir vesileyle de sigortadan tazminata başvuracagim.
Kazadan dolayi bacagimda tibia ve fibia açık kırıklar meydana geldi. Dolayısıyla platin ve 3 4tane çivi taktilar. Heyet doktorlarindan ortopedi doktoru rapor kağıdına 110 dereceden sonra ayagimin acilamadigini yazdı. Ki öyle zaten.
Psikiyatri doktoru da kazaya dair bsyler yazdı çizdi.

Sorum sudur eğitim araştırma hastanesi tahmini olarak yüzde kac sakatlık oranı verir ? Vereceği oranin tekabül edeceği tazminat miktarı nedir ? Simdiden ilginize tşk ederim

Benim gibi durumda olanlar ne almış diye merak ediyorum abi. Kurula girmeme daha 2 hafta var oyüzden biraz fazla heyecan yaptım

Sayın ownerofwind Heyet oran raporu alınmadan bir tahminde bulunmak sizleri yanıltıcı olacagından bir bilgi paylaşmamanın daha sağlıklı olacağı kanısındayız.Sağlıklı günler dileriz.

gecmiş olsun kardeşim kzada öcelikle sizde kusur varmı yok u eger kurulu iseniz bi dava hakkınız var mı yok mu önce bu arastırnız

Arkadasım ne zaman kaza yaptım 2013 diyosun ya

Üst Alt