Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonrası omurgada, bacakta ve koldaki kırıklardan rapor oranı ne verilir?

demirci3448

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, yaklasık 3 ay önce yamaç paraşütü yaparken iniş sırasında 35-40mden yere çakıldım.

Kaza sonrası belde L1de çökme kırığı, sağ kol humerus parçalı kırığı, sol ayak topuğu kalkaneus parçalı kırığı oluştu.

L1 deki kırık için 5 omura vida takıldı. T11, T12, L1, L2 ve L3 sağlı sollu vidalandı, toplam 10 vida ve 2 rod kullanıldı. Sinirler hasar görmedi, kalıcı olarak sadece eğilirken açı kaybım var.

Koldaki kırık sonucu 12 vida, 2 plak, 2 çivi, 1 tel kullanıldı. Kolumda açılmada 30 derece, kapanmada yaklasık 50 derece kaybım var.

Sol ayak topuğundaki kırık sonucu 1 adet kalkaneus plağı ve 13 vida kullanıldı. Ayağımda da açı kaybım var, hareket kısıtlılığı mevcut. Rahat yürüyemiyorum, Doktorum ilerleyen zamanlarda topukta açı kaybı olan kemiğini dondurabiliriz, rahatlama sağlarız dedi.

Rapor olaylarından foruma üye olduktan sonra haberim oldu ve kendi durumumu merak ettim.

Bu durumlardan ötürü tahmini % kaç rapor verirler?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt