Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonrası rapor almak için belli bir süre mi geçmek zorunda?

Melih60

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
17 temmuz 2016 tarihinde motorsiklet ile kaza geçirdim park halinde duran araç yasak olan bir yolda u dönüşü yaparak beni yaraladı ve bunun sonrasında sol ayağımda dizim parçalandı ve ön çapraz ( acl ve mcl ) yan bağlarım koptu. Ameliyat oldum ve sonrasında heyetten %8 rapor aldım. Karşı taraf %100 kusurlu çıktı. Sigorta şirketi bir sürü evrak istedi ama halen sonuç alamadım. Bu rapor için bürüt 2048 tl çalıştığım yerden ödeme alıyorum ve merak ettiğim sigorta şirketinden ne kadar bir tutar alabilirim. Bilgi vermeniz mümkün mü ? Yaşım 33.

Melih60
gecmış olsun melıh bey
oncelıkle karsı tarafın sıgorta şirketınden tazmınat hakkınız var
alacagınız tazmınat mıktarını yaşınız ozamankı gelır durumunuz bakmakla yukumlu oldugunuz kişiler ve bunların yaşı maaşınıza alacagınız zam ... gıbı bırcok faktor etkıler bunun hesabınıda aktuerler yapar
sıgorta sırketı sızden kaza tutanagı , sıgorta poliesi , nufus kayıt ornegı gıbı belgeler ısteyecektır eksız tamamlayıp verın
sıze verılecek mıktarı dusuk bulursanız hemen anlaşma yoluna gıtmeyın düşük verme yoluna gıdebılıyor sırketler
tekrar geçmiş olsun kolaylıklar dılerım

motor kazası geçirdim ve heyete girip hastalığı sürekli değildir yazılı rapor aldım... bana dönüş yapan sigorta şirketi iyileşme süresinin dolması akebinde alınacak yeni kalıcı ve sürekli oranı gösterir rapor gönderilmelidir diye mail attı. tekrar heyete mi girmeliyim ilk girmiş olduğum heyet tarihi 27/10/2016 tarihiydi. ne yapıcam hiç bir fikrim yok sigorta şirketi beni oyalıyor mu acaba....?

Üst Alt