Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonrası rapor almak için hastaneye ücret mi ödemem gerek?

efe_berkay

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mart ayında kaza gecırdım ayagımda parcalı kırıklar oluştu ...Karşı tarafı ve sıgorta şırkeıtını mahkemeye verdım avukatım saglık kurulundan rapor almamı ıstedı....Saglık kurulu 300 tl ucret talep ettı şımdı alacagım rapor ucretlımı olacak ..... Ozurluluk raporumu almam gerkıyo bılgısı olan varmı teşekkurler..

Efe arkadaşım dava ettim diyorsun genelde sigorta şirketleri kazanın üstünden 1 yıl geçmeden tazminatı vermez.Sen davayı actık diyorsun mahkeme seni zaten adli tıpa gönderir.Bir daha sağlık kurulu raporu almana gerek yok.Avukatın ilk önce sigorta şirketinden ücret almak için o raporu istemiş sizden ama kazanın üstünden 1 yıl geçmediği için sigorta o parayı vermeyecektir.Siz maddi manevi davaya yönelin bence.

Resmi bir kurumdan sevk almadan gidildiğinde hastahaneler sağlık raporundan ücret alıyorlar.

Son düzenleme:
Üst Alt