Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonrası sürücümden davacı oldum. Ne gibi haklarım var?

okan20

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
4 ay önce aracına bindiğim kişi, dur yavaş diye ikaz yaptığım halde yavaşlamayıp kırmızı ışıkta geçerek bir araca çarptı. kaza sonrası kolum 4 yerinden parçalı kırılmalar oldu ve hala alçıda. ben sürücümden davacı oldum.8de 8 kusurlu çıktı ne gibi haklarım var? lütfen yardım...

slm kardeşim öncelikle geçmiş olsun kazanı anlatığına göre sen yolcusun bunun için senin hiç bir kusurun yoktur eğer hastane sana rapor verirse sen trafik sigortasından tazminat alırsın eğer istersen beni ara sana yardımcı olurum mail adresim mvcakmak@hotmail.com telefon numaram 05079582349
yalnız bu arada yaşını ve evli olup olmadığını belirtirsen

geçmiş olsun
tazminat hakkınız var.maddi ve manevi tazminat davası açabilirsiniz ayrıca aracın sigorta şirketinden maluliyetiniz ölçüsünde tazminat talep edebilirsiniz.kafana takılan birşey olursa yardımcı olamaya çalışabilirim.tazminat alma konusunda burada yazılmış bir çok yorum var.

tedavim bitti ama kolum eskisi gibi değil kaza yapalı 1 yıl olacak neredeyse. tedavi bittikten sonra hastaneden rapor alınması gerekiyormuş. bu raporu nasıl alacağım dilekçe falan dediler anlamadım yardımcı olur musunuz?

Üst Alt