Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonrası trafik sigortası işitme engelliler sıradan araç kullanamaz diye..?

memoten

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
işitme engelli olarak 5 yıldır araç kullanıyorum gecen ay ufak bir kaza yaptım ve tutanak tuttuk karsı taraf trafik sigortasından aracını yaptırdı bugün sigortadan bana bir yazı geldi
trafik kazası ile ilgili olarak düzenlenmiş kaza tespit tutanağında aracınızın sürücüsünün YETERSİZ EHLİYETLİ
oldugu anlaşılmaktadır
arkadaşıma sigorta firmasını arattırdım dediklerine göre H sınıfı ehliyetimle engelli aracı kullanabilirmişim normal arac kullanamazmışım bende işitme engellilere özürlü arac plakası verilmiyor ve ruhsata işlenmiyor h sınıfı ehliyetle işitme engelli olduğumu belirten stıcker le kullanabilirim dedim biz bilmiyoruz gerekli evrakları bize getirin yani ispatlayın dediler
internette işitme engellilerin nasıl ehliyet alacağı konusunda resmi gazete yazısı var fakat işitme engellilere özürlü araç kapsamında plaka verilmez diye bir yazı bulamadım bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim

ıyı konu bence .. bende işitme engellıyım ve bende normal araç ehlıyetı aynı zaman da normal araç var .. bu durumda başıma boyle bırsey gelırse ?

Üst Alt