Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonucu %6 rapor verildi. Aldığım tazminat doğru mu?

kaplum

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
size birşey soracam biz kaza yaptık kaza yapınca kollarım kırldı platin takildı %5 rapor aldım ve ne kadar para alırım bilmiyorum yaş 22 ve sigortam yok ve o tarihte çalışmıyordum ne kadar para alırım sigortacı işlerimi yürütüyor ama beni soydugunu düşünüyorum öncede %6 rapor aldım bana sadece 8 milyar para kaldı sence bu tl yeterlimi cevap acil

@kaplum
kaza yaptığın aracın trafik sigortasını ara telefonla sor ne kadar tazminat ödendğini

birde bu konu var arada benim sigortacım var paramı o adma çalıyor bence

paramı avukat ankaradan çekiyor ankaradan yatıyor para buraya vekalet verdim ya ondna dolayı

kaplum

avukatın mı var yoksa aracı mı tuttun? avukat yanlış yapamaz ciddi cezaları var ama bu avukat için geçerli. aracıyı bağlayan bir şey yok.

cevap alamadım sorularıma

aracıda var avukatta %5 rapora 8250 yatmış bu oran dogrumu sizce hiç kusur yok bende tamammen madurum çapan o kazaya sebebiyet veren o şimdi %6 daha rapor aldım bunadamı 8250 alacam onu demek istiyorum ben

normal bir axa oyak sirketine sorsak bilirmi araç plakasını felan versek

Arkadaşım sana 35 milyar ve üstü bir para alman lazım.Aldığın ücret az gerisini o aracılar yemiş asgari ücretten düz bir hesap yaptım.

Kimseye inanma kardeş burdakı bılgılerede pek güvenme git adam gibi bi avukat tut tuttuysanda sadece avukata bırakma sende dosyanın peşinden koştur. bende ilk etapda senin gibi ne kadar alırım dedim kimi 169 kimi 119 kimi 189 dedi bugün gelen bilirkişi raporunda 304 bin tazminat çıktı aradaki farkı sen düşün artık

Geçmiş olsun alacağın tazminat 25-30 bin civarıdır avukat dava açmadan tazminatınızı almıssa geriye kalan tazminatı alma şansınız var.

Üst Alt