Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonucu %72 rapor verildi. Çarpan kaçtı. Tazminat ne olur?

batuhan34arslan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
5şubat2016da kaza geçirdim batuhan arslan kaza yazınca çıkıyo İstanbul Küçükçekmecede 2senedir pertim yürüyemiyorum kazayı yapan Piç kaçmış toplam 2sene faiz ile birlikte axa bizim arabanın allianz tırın sigortası ne gelir %72 hasar ben yolcuyum

Başta su geçmiş olsun avukatın varmi...kaza yapan araçların plakası bellimi ...

Dava acildimi

Dava acildimi

Alınan bilgiye göre, Yeşilova Mahallesi'nden geçen D100 karayolunda Onur Gülhan'ın (25) kullandığı 34 TJ 093 plakalı otomobil, park halindeki 81 BD 824 plakalı tıra arkadan çarptı. Otomobil, çarpmanın etkisiyle dorsenin altında sıkıştı.Kazada, sürücü ile Batuhan Arslan (21) ağır, ismi öğrenilemeyen diğer kişi hafif yaralandı.
Bu haber yazar doğru mu Batuhan kazada?
Geçmiş olsun.
Kaza yapan pic kim? Araci kullanan kışımı?

Şimdi davayi kime açtın?arac seninmi?

Araç kiralık sigorta ve çocuğa dava var

Açıklayıcı cevap verecek var mı ayrıntılı bilgi verilir

Arkadaş sigortadan 300 bin alırsın...cocuktanda alırsın.onu bilemem...sen 2016 daki sigorta limitini alırsın 500 binde çıksa limit 300 olduğu için sigorta bunu verir 301 vermez....ama mahkeme ye vermen yanlış olmuş...nedeni dava uzarsa uzar ...

En az 2 yıl sürer bu dawa umarım kısa surer

Ben davayı 2014 yılında açtım,daha devam ediyor bitmiş değil :(
Uzadıkça uzuyor

herkes yolma peşinde ben ayıkıyorum av.lar filan ama fatihli var burda yemez

Öncelikle büyük geçmiş olsun inşallah sağlığınıza kavuşursunuz konuyla ilgili olarak tanıdığım biri var eğer kaza raporu karakol tutanağı vs varsa iyi bir tazminat çıkartabilir eğer düşünürseniz numaram 05309115090

geçmiş olsun avukatın var neyi öğrenmek istiyorsun fatihlisin anlatık .? avukatın varsa işi bilen olsa sakatlığın kalıcı olarak raporla tespit ettiysen neden davan 2 yıl sürmüş kazanın üzerinden 6 ay geçtikten sonra rapor alabilirdin işlemler 45 iş günü sürüyor sigorta şirketinin iş yoğunluğuna göre ödemeni şimdiye kadar işi bilen biri olsaydı 6 defa almış olurdun . bunu yazdığımda bakarsin sivri birileri çıkar faiz alırdık 3 beş kuruş faiz ne işe yararki zaten var olan sakatlığınla poliçenin tamamını sigorta şirketi dava açmadanda ödemeyi yapar .geri süreci uzatmaktan başka bir şey değil

Üst Alt