Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonucu omurilik hasarı oluştu. İlk kez rapor alacağım. Ne yapmalıyım?

coskunkaymak

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Kaza sonucu L1L2L3 disk patlagi oluştu ve platin takildi por alacağım. Ne yapmalıyım?

Arkadaslar merhaba.
gecirmis oldugum trafik kazasi sonucu L1.L2.ve L3 disk patlagi olustu ve platin takildi.
ve olusan hasar kalici.
engelli raporu almak istiyorum.
rapor basvurusu yaparken nelere dikkat etmem gerekiyor.
bu konu da yardimci olursaniz sevinirim.

Üstat rahatsızlığınıza dair elinizde bulunan tüm hastane evraklarını heyet raporu almak istediğiniz hastaneye yanınızda götürün

ilk rapor basvurusu

arkadaslar merhaba.
15 at once gecirdigim bir trafik kazasi sonucu omurgamda disk patlagi olustu ve 6 adet platin takildi. Yine bununla ilgili olarak mesane ile alakali sinirler zarar gordugu icin mesane kaslari tamamen islevini kaybetti. Bir diger problemse ortapedik olarak yurumede aksama kaldi ve ayak uclarini kullananama durumu ortaya cikti. yururken topuklara basarak yuruyorum.
Gecirdigim kaza ayni zamanda bir is kazasiydi. sirket is kazasi bildirimi yapmadigi gibi benim ameliyatya oldugum saatlerde benim adima ifade verip imzalamislar. Ifadede ifade ki imza da bana ait degil.
bununla ilgili olarak avukatim is kazasi tespit davasi acti.
sormak istedigim su: engelli raporu icin randevumu aldim ve 2 ocakta heyete girecegim. Doktorlarim hasarlarin kalici oldugunu ve %70 e yakin bir rapor alabilecegimi soylediler.Malulen emeklilik durumu hasil olurmu? Bu noktada nasil bir yol izlemem gerekiyor? Rapor alirken nelere dikkat etmem gerekiyor? Bu konuda beni aydinlatacak arkadaslarima simdiden tesekkur ederim.

Üst Alt