Nayil bey merhaba, sigortacı olarak bu konu hakkında yorum yapmanızı rica ediyorum.Beş yıl önce bir kaza yaptım,ehliyetim yoktu,trafik polisleri bize yanlış maddeden tam kusur verdi,mahkemeye verdim,davayı kazandım,dosya adli tıbba gitti,adli tıp bana tali kusur verdi karşı sürücüye asli kusur verdi,sigorta şirketi,karşı sürücüden ödediği hasar bedelini geri aldı,bende karşı sigortadan aracımın hasar bedelini aldım,buraya kadar herşey normal,karşı sürücü beş yıl sonra polisin tuttuğu hatalı raporları sigortaya göndermiş bedeni hasar tazminatı almış,sigorta şirketi yeterli inceleme yapmadan tazminatı ödemiş,sigorta şimdi benden bu verdiği tazminatı rucu edeceğini söylüyor,işin ilginç yanı ise hala sigorta beni tam kusurlu olarak görüyor,kendilerine mahkemenin gerekçeli kararını göndermeme rağmen icra takibi başlattılar bende icrayı durdurdum,hakkımda dava açtılar,ancak dava dilekçelerinde tali kusurlu olduğumu belirtertmişler.ancak icra dosyalarında tam kusurlu olduğumu iddia etmişlerdi,şimdi ben bu sigorta hakkında kötü niyet tazminatı açmayı düşünüyorum.bilgi verirseniz sevinirim.