Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kazadan sonraki sosyal ilişkiler azaldı

CCM

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
2
Merhabalar,

Benim boynumda C3-C4 seviyelerinde kırıklar mevcut, bunun neticesinde boynumdan aşağısını kullanamıyorum. Kaza geçireli 9 yıl oldu. İlk zamanlar arkadaşlarım yanımdaydı, sevgililerim oldu fakat artık yapayalnızım... Bu hep böyle mi olacak dersiniz?

Sosyal hayat ile adaptasyonun çok önemli. 9 yıl içerisinde bununla ilgili ne yaptın mesela? Eğitimin yarıda kaldıysa ve sağlık durumun örgün eğitim için uygun değil ise dışardan tamamlamaya çalış.

Bu durum tabi ki hep böyle olmayacak, olmamalı :)
sevgiler.

Merhabalar,

Benim boynumda C3-C4 seviyelerinde kırıklar mevcut, bunun neticesinde boynumdan aşağısını kullanamıyorum. Kaza geçireli 9 yıl oldu. İlk zamanlar arkadaşlarım yanımdaydı, sevgililerim oldu fakat artık yapayalnızım... Bu hep böyle mi olacak dersiniz?

hayır tabiki, sen kendini bu şekilde kabul edip sevdikten sonra seni olduğun gibi sevenler çoğalacak etrafında bu sorunun cevabı sende kısacası.

hayır tabiki, sen kendini bu şekilde kabul edip sevdikten sonra seni olduğun gibi sevenler çoğalacak etrafında bu sorunun cevabı sende kısacası.

Pek de söylediğiniz gibi olmuyor maalesef :(

Üst Alt