Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kazalarda İş takipçilerine ya da sigortadan para tahsil edenlere ne ödüyoruz?

av sefa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kendisini sigorta hukukçusu olarak tanıtan ve her türlü tazminat alacağını kısa sürede tahsil edeceğini söyleyen aslen ilk okul mezunu olduğu iddia edilen bir şahsın 100.000 tl lik tutar tahsil edecem diyerek sigorta şirketinden 20.000 tl alarak gittiğini duydum. Gerçekten böyle tutarlar iş takipçilerine ödenebiliyor mu? makbuzsuz ve faturasız..... başınızdan geçenleri paylaşırsanız seviniriz

Sayın Arkadaşım Eyer Böyle İnsanlara Güvenip Vermiş Oldugunuz Vekaletde Ahzu Kabze Yetkisi Verdiyseniz Kişi Size Yatacak Olan Tüm Parayı Bile Çekmeli Bu İşi Yapan Türkiyede Sayılı Şirketler Vardır Hazine Müşteşarlıgına Baglı Olanlar Bu İşi Yasal Yapanalardır Ben %25 İle Anlaşmışım 100 Bin Tazmnat Getirdim Alacagım 25 Bine Fatura Keserek Hazine Müşteşarlıgına Vergi Veriyorum 2011 Yılın 225 Bin TL Bitirmiş Oldugum Tazminatların Komisyonlarından Ötürü Vergi Ödedim 2011 Yılının Vergi Matragım 225 Bindir Hazina Müşteşarına Baglıyım Ve Vergimi Veriyorum

Arkadaşlar böyle insanlara kesinlikle güvenmeyin.paranızı yedirmeyin.bir tanesi de özçağdaş sigorta ali öz denen şahıs.kütahya da.beni kandırdılar sizde kanmayın.

Bu tür durumlarda imzalayacağınız Avukatlık Sözleşmesi ile size danışmanlık veren avukata maksimum % 25oranında tazminattan bir bedel ödersiniz. Söylediğim gibi bu maksimum rakam olup size danışmanlık veren avukat ile daha düşük bir oran karşılığında anlaşabilirsiniz.

çok önemli uyarı arkadaşlar tazminat hakkında!!

Arkadaşlar,sakın hasar danışmanı aracı falan şahıslara inanmayın. paranızı kaptırmayın. bunlar engelliler üzerinden rant sağlayan kan emicilerdir. kendi işinizi kendiniz görün binlerce tl kaptırmayın. ben böyle birine inandım.beni dolandırdı. bu konuyu bir milletvekilimizle görüştüm. sağolsun çok ilgilendi. her türlü yardımcı olacağaını söyledi. hatta bu dolandırıcı utanmazların işini iptal ettireceğini söyledi

uyarmak için bilgilerini vereyim :özçağdaş sigorta hasar danışmanlık ali öz tavşanlı kütahya

bu kişiye dikkat edin arkadaşlar.eğer bu adamda dosyanız evrağınız falan varsa bana bildirin.ben evraklarımı milletvekiline verdim.şu anda bu kişi hakkında soruşturma vardır.bilgilerinize!!!
Benim telefonum:05358144446

ARKADAŞLAR BENDE AYNI KONUDA DOLANDIRILDIM.LÜTFEN ÇEVRENİZDE ETRAFINIZDA BU KONUDA MAĞDUR OLANLAR VARSA LÜTFEN BANA BİLDİRİN.BU KONUYU MİLLETVEKİLİMİZE İLETTİM.İLGİLENİYOR.SENİN GİBİ DOLANDIRILAN VARSA BANA MUHAKKAK BİLDİR DEDİ.bu konuda duyarlı olalım.bizim engelimizden faydalanmak isteyenlere fırsat vermeyeLİM.BU KONUYU KÖKTEN HALLEDELİM.BU İŞİ SADECE HAKKIYLA YAPANLAR KALSIN.DİĞERLERİNİN RUHSATI İPTAL EDİLSİN.BEN BU KONUDA ÇABALIYORUM.SİZİNDE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.LÜTFEN BANA BU KONUDAKİ SIKINTILARI BİLDİRİN.
MECLİSE BİLE TAŞIYABİLİRİZ.BENLE İRTİBATA GEÇİN: 05358144446

trafik kaza mağdurları ve sigorta tazminatı soyguncuları

Img sigorta Adana/ceyhandaki acenteside aynı soygunu boş sözleşme imzalatarak yapıyor. Bizzat şahit oldum. Müdahelevedince foyaları cıktı. 2 avukatta cuk alıyor %20 deyip size far ettirmeden %41 ücret komisyonu ile sözleşme imzalatıyorlar. Tazminatın grrcek tutatını gizliyor. Muhabet esnasında ihbarname imzalatıyorlar . Gidin bir avukata %20 komisyon ile hatta daha uyguna tazminatınızı kazandırır.
Saygılar

av.ahmet

Hocam Merhabalar bazı sorularım olacak yardımcı olursanız sevinirim ben 2014 kasım ayında trafik kazası geçirdim biz motosiklet kulanıcısıydık ben arkada yolcuydum araç karşıdan gelip direk benim bacağıma çarptı biz araca yol vermek için kenarda durmuştuk ama yinede çarptı suç tamamen karşıya ait ama kazadan sonra bizi hastaneye götürürken diğer arkadaşın yani motoru süren arkadasın eğliyeti yok diye korkutuup kaza yapmadığınızı söyleyin deidi bize çarpan kişi oda kabul etti ben zaten çok acı içersindeydim bende onların dedikleirni onayladım o şokla acıyla ilk ifadeyi öyle yanlış verdik aradan bir gün geçti ben biraz toparlandım şikayetci oldum ifadelerimiz alındı karşı taraf ifadede yalan söylemiş biz çarpmadık diye savcıda takipsizlik kararı verdi ben itiraz edicektim ama benim yanımdaki diğer arkadaş itraz etmek istemedi o yüzden itirazda etmedik ben çok hasar aldım öbür arkadaşta birşey yok sonra img sigorta diye biri, aracın sigortasından tazminat alabileceğimi söyledi benden epikıriz dosyalarımı falan istediler hepsini veridim ama sonrdan img nin dolandırıcı olduğunu öğrenip azmetirdim davadan başka bir avkatla anlaştım 3 yıl olacak neredeyse ama ben hala iyleşemediğim için hasar raporu vermiyorlar o yüzden benim iyleşmem bekleniyor sol bacağım femur ve tibia parçalı kırıldı femura çivi tibiayaya platin takıldı ilk ameliyatta. ilk ameliyattan 4 ay geçtikten sonra tibia kaynamadığı için 2. ameliyatı oldum aynı hastanede. sol leğen kemiğimden kemik alınıp kırık olan yere koydular yine 4 5 ay bekledik yine kaynamadı ve tekrar ameliyat olmam gerkti bu sefer başka hastaneye gittim ünvs. hastanesine gittim orda da aynı ameliyat yapıldı 2.de soldan aldılardı 3.de ünverste hastanesinde de sağ leğen kemiğimden kemik gırafiti alınıp tekrar parçalanmış olan tibia kemiğime kondu yine 5 ay kadar bekledik ama yine kaynamadı ve sakat kalıcağımı söyledi doktorlar bende baska doktor ardım çok en son ankarda bir doktor buldum ve orada kaynamayan tibia kemiğindeki platin çıkartılıp ilizorov takıldı bacağımı 6 cm kısaltılar sonra tekrar uzattılar ama şimdi 1 cm kadar kısalık kaldı ve 3 yıla yaklaştı hala iyleşemedim dava devam ediyor bu arada o anlaştığım avukat img nin başlatığı davayı devir alınca olay yeri inceleme yapıldı kazayı yaptığımız yerde 2 yıl sonra yapıldı ama hala orda motor parçaları vardı kusuru karşıya verdiler. mahkeme 2 gün önce izmir ege ünüvers. adli tıpa sakatlık raporu için gönderdi gittik yara izlerimi ameliayat izlerimi falan ölçtüler bazı notlar aldılar ama bacağımda hala ilizorov olduğu için rapor vermediler bu cihaz çıkınca birdaha gel dediler size sorum şunlar hiç anlamıyorum ve ortada gerçekten böyle benim gibi mahdur insanlardan yaralanamya çalısan çok dolandırıcı insan var ve ben haklarımı bilmiyorum benim ne gibi hakım var bu olayda. yeni anlaştığım avkat yüklü tazminat alırsın diyor ama net birşey söylemiyor ben şimdi sadece bana çarpan arcın sigortasındanmı tazminat alıcam başka yerden alamıycamı bunun dışında. örneğin bana çarpan adamdan tazminat hastane masrafları, madi manevi gibi tazminat hakkım yokmu varsa bunun için ne yapmalıyım ve ben sizce tahmini yüzde kaç oranında rapaor alabilirim kaç verirler 5 kez büyük ameliayt geçirdim leğen kemiğimin iki tarafındanda kemikler alındı ve o alınan yerler kalıcı olarak ağrı sızı var hep. bacağımı 6 cm kısaltılar uzatılar tekrar ve şimdi 1, 1,5cm kalıcı olarak kısa kaldı bacağım yukarıdaki yani femur uyluk kemiğimdede çivi takılı orasıda kırıldı ve 3 yıl olduğu için 3 yıldır bütün yük sağlam olan bacağımda sağ bacağımda olduğu için diz ve bilek eklemelrinde kıkırdak hasarı meydana geldi sağlam bacağımda. kırık olan bacaktan ilizorov çıkartıldığında diğer bacak için emara girip nekadar hasar var onun tespiti yapılıp onada tedavi uygulanacak ama ben onun tedavisini bekleyemem artık yoksa yine tedavi bitmedi diye rapor vermezler lütfen yardım edin ilk defa böyle birşey yaşıyorum hiç bir bilgim yok hakalarımı bilmiyorum kim nederse inanıyorum img yede öyle inandım ama çok kişi onlar tarfındna mahdur olmuş oyüzden onlara azinama çekdirdim ve azmetirdiğim için onlar bana sorun çıakrtırmı bana dava açabilirlermi ne yapmam gerekiyor cevabınızı bekliyorum. birde hocam 2014 te kazadan önce askeri ücretle çalışıyordum ozamnlar 800 falandı. maaş bodrosunu falan aldıydım şimdi askeri ücret 1400 hangisinden hesaplama yapılıcak veya değişen birşey olurmu değişecekse dosyadaki maaş bodrosunu çıkarıp bugunkü askeri ücreten hesaplanmasını istesek birşey değişirmi bu arda ben yolcu konumundayım her halükarda bana kusur yok zaten tazminat oranını etikleyecek sadece maaş ve yaş var yaşımda kazayı yaptığımda 22 yaşındaydım şuan 25

Üst Alt