Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kazaya karışan karşı tarafın kaskosu yoksa..?

astsby

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kazaya karışan karşı tarafın sigortası yoksa..?

Herkesın bu konu hakkında fikrine cok ıhtıyacım var

ana yoldan gıderken ara yoldan onume arac fırladı kuralları bılmeyen suruculerden bırı suc bende deıl sende dıyerek suclamaya bırde araba kullanmama yorum yapan sahsıyetler hep benı suclamaktan baska bırsey yapmadılar sen kendı aracını ben kendı aracımı yaptırayım dedı bende ben kendı aracımı nıye parayla yaptırayım ıkı tarafında kasko vs de yok

kısaca herkes kendı aracını yaptırsın deyıp ayrılmak ıstedıler ben nıe parayla yaptırayım sucsuz oldugum halde sonra polıs geldı
karsı taraf 8/8 suclu cıktı bırde ceza puanı 90 mış tekrar puan cezası yedı ve ehlıyetı alındı

aracın sıgortası olmadıgı cıktı arac bağlandı tabıkı o dk hemen sıgortacılarını arayıp arabayı gerı almak ıcın anında kazadan sonra sıgorta yapırdılar ama benım ıcın neye yarar

benımde zararımı odemıyorlar mahkemeye basvur dıyorlar

evet mahkemeye başvur, başka türlü alamazsın.ayrıca mahkeme masraflarınıda öder.senin bir kaybın olmaz.
güvence hesabı maddi hasarlı kazalarda hasarı ödemiyor maalesef
Güvence Hesabı

Üst Alt