Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KBB isimli firma tarafında dolandırıldım! Pelin Gergeroğlu 6000 tl paramı iade etmedi

ismailtunc

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba, benim düştüğüm hatalara düşmemek için lütfen bu yazıyı sonuna kadar mutlaka dikkatlice okuyun....

Ben 39 yaşında ağır derecede fiziksel engelli olan ve sandalyesi olmadan hiç bir iş yapamayan biriyim.. 2011 yılında aldığım meyra optimus 1 marka aracımla trafik kazası yaptım bu nedenle aracımı yenilemek için ilk önce engelliler.biz sitesinin alış veriş portalının yetkilisiyle meyra optimus 2 marka araçla ilgili konuştum, sağolsun çok yardımcı oldular ancak pahalı bir araç olduğu için kendilerinden süre istedim ve para ayarlamak için uğraşırken bir şekilde invacare g50 marka araçla karşılaştım ve araştırmaya başladım.
Bahsettiğim bu aracı merkezi Ankara'da bulunan KBB Rehabilitasyon Ürünleri | KBB-TAUTMANN firmasının sattığını öğrenip aradım. Karşıma satış sorumlusu Pelin Gergeroğlu adında bir bayan çıktı. Kendisiyle uzun uzun konuştuk ve pazarlık ettik. invacare g50 marka araç için önce 24.000 TL istediler ardından 20.480 TL ye anlaştık
Telefonla konuştuğum Pelin Gergeroğlu bana bu fiyatı kimseye söylememem özellikle engelliler.biz sitesinin alış veriş portalı yetkililerine anlatmamam konusunda söz aldılar. Benim de tek şartım şuydu sipariş verdiğim aracı hiç tanımadığımı istediğim gibi çıkmazsa iade edeceğimi bin kere söyledim. her söylediğimde de Telefonla konuştuğum Pelin Gergeroğlu tamam dedi. Ben de güvendim ve banka yoluyla 2013 yılının mart ayında önce 3000 ardından 3000 daha yolladım.
Bir buçuk ay sonra sipariş verdiğim aracı bana Telefonla konuştuğum Pelin Gergeroğlu getirdi. Ben bu araca toplamda 3 dakika bindim ve aynen getiren şahsa iade ederek geri gönderdim.
Aradan 1 yıla yakın zaman geçmesine rağmen verdiğim 6000 tl yi KBB firması yedi. Konuyla ilgili elimde aracın faturası ve gönderdiğim 6000 TL nin dekontu mevcut isteyene sunabilirim.

SİZ SİZ OLUN KARŞINIZDA BABANIZ DA OLSA SÖZLEŞMESİZ İŞ YAPMAYIN..
Ben KBB firması ve Pelin Gergeroğlu hakkında dolandırıldığım gerekçesiyle dava açtım. Konuyla ilgili gelişmelerden bu başlık altında bilgi vereceğim...

Aracı neden geri gönderdiniz acaba arızalı felan mı çıktı

bLaCkRaCe;
Aracı gönderdim çünkü kalite,konfor ve kullanım güvenliği açısından beş para etmezdi...

UnFeeLinq;
Gösterdikleri hiç bir mantıklı nedenleri yok. Satış öncesi bu araç Meyra dan üstün, peynir-ekmek gibi satılıyor diyenler şuan siz bizi zarara uğrattınız araç bir yıldır elimizde diyorlar..

Para kolaymı kazanılıyor. Daha evvel hiç görmediğin bir cihaz için 6 000 tl neden veriyorsun araba alırken bile bi test sürüsü yapılıyor. Verdiğin paraların belgesi var ise e mail falan atmışsan büyük ihtimalle geri alırsın. Tabi karşıdaki firma sağlamsa.

Bu araç yurtdışından geldiği için malesef deneme şansım olmadı. Peşinat vermedende aracı getirmiyorlar bende malesef güvendim ve yazık ki yanıldım. elimde hem banka dekontları hem de aracın faturası var. dava açtım bekliyorum ...

Değerli Arkadaşlar,

Benim de onlar hakkında açtığım 2 dava var. KBB hakkında şimdilik yazmayacağım. Dava sonuçlarını bekliyorum.

Engelliler ilgili malzeme tedarik eden,üreten yada ikinci el malzeme işi yapan kurum, kişi ve kuruluşların yüzde doksanı bu işi ahlaksızca, hayasızca, insafsızca yapıyorlar. Zannediyorlarki engelliler yerinden kalkamayan, kanun nizam bilmeyen asalaklar. Amma öyle bir yanılgı içindelerki bilmiyorlar haklı hakkını savunmazsa onun savunucusu vekili HAK olur... Kaldı ki ben bu işte KBB ye 6000 kaptırdım gerekirse 60000 daha harcar bu firmayı tüm dünyaya rezil edederim. Burdan site yönetiminede sesleniyorum engelli insanları kandıran ve dolandıran bu bunun gibi firmalarla çalışmasınlar, alış veriş sitesinde bu firmaların ürünlerine lütfen yer vermesinler....

Üst Alt