Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KBB, skolyoz ve hipotiroidi için %40 alabilir miyim?

ndelif32

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba
birkaç gündür sağlık raporu için işlemlerle uğraşıyorum tüm doktorlardan geçtim sayılır fakat odyo testi için 14 nisana randevu verdiler.Elimde 5 yıl önce yaptırdığım bir test var buna göre her iki kulak için 240 çıkıyor tabloda ise 32,5 ama işitmem azaldı bence.Ortpedi dorsolambur skolyoz tanısı koydu,noroloji aynı şekilde skolyoz + işaretledi ,dahiliye nefes testi yaptırdı ama solunum normal çıktı.Dahiliye hipotiroidi yazdı birde kolesterolüm var perşembe kan testi istedi benden.Bildiğim kadarıyla kolesterole oran verilmiyor ben mi yanılıyorum neden araştırma gereği duydu acaba?Sizce %40 alma şansım nedir?

Merhaba Kol.'den oran alamazsınız.
Doktor durumu değerlendirmek için testini de istemiştir farklı bir hastalık var mı diye de bakacaktır sanırım.
Raporda yazıyor ama oranı etkilemiyor kolest.

İşitme için de Odyo'yu çekinin Raporunuza artısı olmasa bile 5 yıl önceki durumunuzla şimdiki durumunuz aynı mı en azından görmüş olursunuz.

Geçmiş olsun, yararlı bir oran alırsınız umarım.

cevap için teşekkürler işitmeden %30 alsam hipotiroidi ve skolyozla birlikte %40 ı tamamlama şansım yok mu sizce?Fonksiyonel bozukluğa neden olmayan skolyoz için %20 yazıyor internette hipotiroidi için ise %10 yazıyor ben mi yanlış anlamışım acaba.

merhaba
faydası olur diye yazma gereği duydum hipotiroidi için %10 yazdı doktor ayrıcada kolesterolle ilgili hiperlipidemi yazmış onada %10 skolyoz için sft normal %0
benim okuduğum bu yanlış okuyor görüyor olamam ama endişeliyim yinede.KBB dan %33 bekliyorum bu durumda %40 tamamlamış olacağım ama yinede raporu görmeden endişeliyim.

konuyla alakalı forumda sağlıklı cevap bulamadım başkalarının işine yarar diye yazmak istiyorum.Dün raporumu aldım oran %52,hipotiroidi +hiperlipidemi %19,orta dereceli işitme kaybı %34,dorso lomber skolyoz(stf normal)%10.

ndelif32
Geçmiş olsun yoksa rapordan dolayı hayırlı olsun mu demeliyim bilemedim
istanbuldan mı aldınız raporu kısacası hangi hastahaneden aldınız

evet istanbuldan bakırköy sadi konulktan aldım,aldığım orana sevinsemmi üzülsemmi bende bilemedim gerçekten

ndelif32

doktorlar gerçekten iyi oran vermişler çoğu yerde bu rahatsızlıklardan aldığınız oran 40 ı zor bulurdu örneğin hiperlipidemiye çoğu dr. oran vermiyor

sarasota

hiperlipidemiye neden oran verilmesin mevzuatta var zaten baktiklari baska kriterler vardir belkide bilemiyorum,benim hiperlipidemi hipotoride bagli fonksiyonel bozukluga neden olmus.Bundan dolayi olabilir belkide bilemiyorum.

Üst Alt