Yaklaşık 1 yaşında bir kedim var.adı pati.cinsini bilmiyorum.kedi ve köpekleri çok seviyorum ,istedimki kızımında hayvanlarla iletişimi olsun.internetten araştırma yaparken birileriyle iletişime geçtik ve bize hediye edildi.patiyi çok sevdik.aileden biri gibi oldu.tamamen ev kedisi,dışarıyı bilmiyor.bazen parka götürüyoruz nasıl davranacağını bilemiyor o derece evcil.tüm sosyal hayatı iki balkon,sıkıldıkça sırayla kullanıyor.sürekli insanlarla büyüdüğü için dilimizi konuşamasada inanılmaz anlıyor.ancak bir sorun var.pati erkek.ya kısırlaştırmak veya bayan kedi bulmak gerekiyor.kısırlaştırmaya hakkımızın olmadığını düşündüğümden yapmıyoruz .bayan kediyide bir eve iki kedi fazla diyen annem istemiyor.asıl sorun şu.ben işe ,kızım okula gittiği için annemle pati başbaşa kalıyor.birbirlerini sevmiyorlar.annem patiye hakaret ediyor,oda onun eşyalarına çiş yapıyor.dolayısıyle annem"ya ben ya o "dedi.kısacası patiyi hayvanları çok seven birine vermek istiyorum.ona zarar gelmesini istemiyorum.alacak kişinin sokağa bırakmamasını rica ediyorum ,çünki sokakta yaşayamaz.
Patinin özellikleri
iletişim kurulduğunda inanılmaz anlıyor.
Tuvalet alışkanlığı var
çok asil bir kedi.asla sofraya gelmez
hırsızlık yapmaz.
önüne kıyma,et verseniz yemez.
Burnunu her şeye batırmaz
misafiriniz geldiğinde rahatsız etmez
mamayla besleniyor
kötü özellikleri
inat
isteği yerine gelinceye kadar bağırarak miyavlar
kime kızarsa gidip onun eşyasına çiş yapıyor
kısacası her şey bayan kediyle ilgili,"ya hutun gelecek yada her yer çiş olacak"
Patinin özellikleri
iletişim kurulduğunda inanılmaz anlıyor.
Tuvalet alışkanlığı var
çok asil bir kedi.asla sofraya gelmez
hırsızlık yapmaz.
önüne kıyma,et verseniz yemez.
Burnunu her şeye batırmaz
misafiriniz geldiğinde rahatsız etmez
mamayla besleniyor
kötü özellikleri
inat
isteği yerine gelinceye kadar bağırarak miyavlar
kime kızarsa gidip onun eşyasına çiş yapıyor
kısacası her şey bayan kediyle ilgili,"ya hutun gelecek yada her yer çiş olacak"