Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kekeme olduğumu bildikleri halde sözlü iletişim en yoğun olduğu birime gönderdiler!?

Anesteziii

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaşlar sizlerden bilgi almak istiyorum ben 2015 de ise başladım 2017 de genetik noropati tanısı konuldu ve kekemeliğim de var du engelli raporu çıkartım sonra raporumda ince eş becerisi ve acil müdahale yapamaz ibresi var buna rağmen beni 1 yıl ameliyathane de çalıştırdılar sonra da is yeri hekimi burada çalıştırmazsınız dedikten sonra 10 dakika sonra en yoğun polikliniğe verdiler kekeme olduğumu belirttiğim halde sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Kardeş kekemelikten oranın kaç raporda? ve kekemeliğin ağır düzeyde mi sayılır? ben de bir dönem ameliyathanede çalıştım orada çalışma temposu yoğundur. ben ara eleman olarak çalıştım ama sağlıkçı değildim yani.

Kekemelikten %20 oranın var Ameliyathane yoğun değildi ondan memnumdum kekemeliğim baya var özellikle ilk karşılaştığım insanlarla baya cok oluyor

Üst Alt