Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kekemelerin çalışma hakkı..?

tcoşkun068

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben tuna 22 yaşındayım 5 yaşından beri kekemelikten kurtulmak için uğraşıyorum ama başaramadım . bazı devlet kurumlarına mail gönderdim ama kimse ilgilenmedi . çalışma hakkımız için mahkemelerde dava açabilirmiyiz ? devlet kurumları bizler için daha fazla iş imkanı oluştursun . bu konuda neler yapabiliriz ?

bende kekemeyim ömss sınavına girip kazandım ve şuan da memur olarak kamuda çalışıyorum sen devletten ne bekliyorsun tam olarak anlamadım?

araştırdığım kadarıyla kekemelere %40 ve üzeri rapor verilmiyor bu yüzden memur olamıyoruz . memur olarak çalışmak için ne yapmam gerekiyor lütfen bahsedermisiniz ? birçok arkadaşım bu yüzden işe giremiyor

orasını ben bilemem bende kemelik harici hemotolojik hastlalıkta vardı ordan %70 rapor aldım ve sınava girip memur oldum..ama memuriyetten önce de işhayatım oldu konuşma gerektirmeyen işlerde var mesela fabrikaların üretim bölümlerinde çalıştım oralarda kekeme olmam bir sorun yaratmadı size de yaratmaz

özelde iş başvurusu yapanlar kekemelik var diye işe alınmıyor . konuşma gerektirmeyen iş yoktur . ben devlette memur olarak çalışma hakkımı aramak istiyorum ama özür raporu vermiyorlar . bizlere de geçerli özür raporu verilsin . memur olarak az konuşma olan yerlerde bizlere de çalışma hakkı tanınsın istiyorum

fabrikaların üretim bölümlerinde yıllarca çalıştım kekeme olmamda bir sorun yaratmadı ama sen ille devlet kadrosu olsun istiyorsan evet kekemeliğe %40 rapor verilmiyor,ömss'ye giremezsin,ama kpss girmende bir sakınca yok.

Üst Alt