Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kekemelik Kur'an kursu öğreticisi olarak atanmaya mani sayılır mı?

Ebru gören

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kur'an kursu öğreticisi olarak atanmayı düşünüyorum raporumda dil ve konuşma zorluğu üzerine.diyanet atama mu ipTal eder mi sizce.yoksa uygun başka bir görev mi verir.

Bende psikoz hastasıyım imam olarak atanmayı düşünüyorum bir sorun olur mu ?

@Ebru gören

Konuşma ile ilgili herangi bir problem varsa...eğitmen olarak değilde belki başka bir alanda görev verilebilir.

@Serhatç
Psikoz önemli bir hastalık..sürekli takip ve tedavi alıyorsanız..imam olarak atanamayabilirsiniz.

Kardeş bir misal. Meşhur bir zat olduğu için isim vermeyeceğim. Tanıdık bir büyüğüm kekeme. Telefonla konuştuğumuz zaman o bir başlar konuşmaya ve hiç ara vermeden motor gibi döktürüyor maşallah. Bizler onun kekeme olduğunu bildiğimiz için hiç araya girmeyiz ve ancak sözünü bitirdiğinde konuşuruz. Bu kişi devlet klasik Türk müziği korosu sanatçısı idi. Şu an emekli. Ayrıca tek olarak da koronun konserlerinde şarkı söylerdi. Kendine bundan pay çıkarabilirsin.

Durumunuz stabil olması bir şey değiştirmez...psikoz tanısı almışsınız..geçmişe dair tedavi öykünüzü bilmiyorum..

Atanırken hastalığınızın la ilgili belki heyet raporu isteyebilirler.

@Serhatç,

Son düzenleme:
Üst Alt