Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kekemelik tedavisinde kullanılan yazılım cd'si çok pahalı; alamıyorum!?

hasan5667

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Selamlar,

İnternette veya bazen TV haberlerinde görmüşsünüzdür. Önceden 30-28 günde şimdi ise 12-14 günde bir saat bilgisayar eğitimi ile kekemelik tedavisi şeklinde haberler var.
Ben bundan birkaç yıl evvel gittiydim. Tabi devlet bunların parasını ödemiyor. Kendi param artı bazı arkadaşların yardımıyla toplanan parayla 20 gün ancak gidebildim. O zamanlar bu yöntem 30 gün üzerinden uygulanıyordu. 20 günde konuşmam yavaşlayarak akıcılık kazanmıştı. Tabi param bitince dönmek zorunda kaldım.

Bir ay kadar bu şekilde tedavi etkisiin koruyabildim. Sonra sitemde anlattığım nedenler yüzünden iş yerinde yaşadığım psikolojik tacizler ve haksızlıklar yüzünden tedaviniin etkisi kayboldu. Daha sonraki süreçte işten çıkarıldım. Şimdi işsizim.

Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfından bu CD ve psikolojik destekli kekemelik tedavi programından yararlanmak istediğimi söyledim.

Bu CD yi 500 TL ye satıyorlar. CD ile çalışıp belli bir seviyeye gelirseniz ondan sonraki bir hafta için 500 TL istiyorlar.

Allah rızası için bana bu imkanı sağlayacak yok mu?

Devletin imkanları taşa toprağa milletvekillerine kırmızı plakalı mersedes almaya yetiyor da gerçek ihtiyaç sahibine sıra gelince neden para yok deniyor?

Üst Alt