Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kekemelik ve bipolar-okb rahatsızlıklarımla hangi oranda rapor alırım?

KURT55

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrb ben 2003den buyana psikiyatriye gidiyorum bipolar bozuklugu okb gibi şeylerden dolayı son 3 yıldır da düzenli olarak bakırköy akıl ve ruh hastalıkları hastanesinde takipli hastasıyım okb den dolayı ve kekemelik sorunum var 39 yaşındayım vergi indiriminden ve diyer imkanlardan yaralanmak için heyet raporu almayı düşünüyorum alabilirmiyim bilgisi ve teçrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilirmi

Merhaba psikiyatri size mutlaka oran verecektir ama kekemelik durumunuzu merak ettim. Ne düzeyde? Ne zaman ve nasıl oluştu? Ayrıca sosyal hayatta sizi zorlayacak bir düzeyde mi? Bu arada bende de kekemelik var da ondan soruyorum.

39 yaşındayım 7 yaşımda başaldı neden başladıgını bilmiyorum orta derecede sosyal hayatımı ister,istemez etkiliyor

%40 ÜZERİNDE RAPOR ALABİLİRMİYİM ONU MERAK EDİYORUM

Arkadaşım kekemelikten bile yüzde %40 alırsın ben hafif dereceli konuşma bozukluğundan %20 aldım

Okb%30/Bipolar%30/diğer konuşma bozuklukları:%20, Heyette puan düşer biraz %45ve üzeri %de alırsınız.Rapor süreli çıkabilir...
Geçmiş olsun...

Üst Alt