Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kelebekler Vadisi ve Bu yaza dair planlar...

@BgmsBurak

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar Fethiye Kelebekler Vadisi uzun zamandır ilgimi çekiyordu. Daha önce deneyimleme şansı olan arkadaşlarım var ise tecrübe paylaşımında bulunabilirler mi? Yani deniz ve doğayla bütünleşme garanti var ama sürüngenler açısından bir parça tereddütüm var. Başka da hiç bir şeyi dert etmiyorum. Birde yanlız gitmek zorunda kalmazsam benden de iyisi yok.😄

uuu kelebekler vadisine cikmak zor valla. merdiven merdiven adami buktiriyor tasli kayali egri bugru.ama cikinca oyle guzel manzara, oyle cok ilgic kelebek surusu.
bide delidumrul gibi hicbisi olmayan bi tarla parcasindan kelebekler vadisine gececeklerden hicbisi yapmadan para kesiyo delidumru takimi ne bicim fathiye.
ama iste fethiyelilerin turist yolma mantigi olmasa.cok berbat bi yer fethiye.hic begenmedim. esnafida kimi yolayim diyen takimi.3 yil ondce gitmistik bidahada adim atmam oraya gideceginize marmaris cesme didim daha iyi.oralardanda gidebilirsiniz gemiyle kelebekler vadisine. koylar cok guzel. denizide oyle

Merhabalar Kelebekler Vadisi'ne denizden ulaşım ile 03.06.2017 - 10.06.2017 döneminde gitmek görmek bu sene nasip oldu. Açıkcası çalışanların sonsuz ve gönülden yardımseverlilikleri dışında engellilik ekseninde mu mekandan çok bahsedemeyeceğimi belirtmek isterim. Şöyleki karayolu ile bile ulaşımın bulunmadığı gerek te olmadığı parantez içerisinde saklı bir cennetten bahsediyoruz. Eski eşimle problemli bir ayrılma sürecinde gerçekleştiği için bu tatil ister istemez biraz buruk ve alköl seviyesi yüksek bir tatil oldu benim için. Temel elementlerin varlığı ile yetinebilen ve doğallıktan hoşlanan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim bu mekanı. Hava, Su, Toprak, Tahta bana yeter diyen arkadaşlardan bahsediyorum. İnsan ilişkilerinin çok iyi olduğu, insanlık etiğinin hakim olduğu ve kimsenin kimseyi asla rahatsız etmediğii ender kurtarılmış bir mekan diyebilirim.

Üst Alt