Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kemik eksikliğinden dolayı engelli oranı verilir mi?

sanafor

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhabalar
Sitede çok aradım ama bulamadım, internette de başka yerede baktım ancak bulamadım.

Kaldırımda yürürken üzerimden servis münubusu geçmiş akabinde beyin ameliyatı olmuşum biraz iyileşincede ciğerlerimden ameliyat oldum, yakın gelecekte kafatasımdaki kemik eksikliği nedeni ile tekrar emeliyat masasına yatıcam (korkudan hiç istemiyorum ama zorunlu görünüyor) sorum şu bende şuan kafatasımda kemik eksikliği var yanlış bilmiyorsam temporal kemik diyorlar saçtan çok belli olasada(berberimden Allah razı olsun :)) el ile bakınca oldukça fark ediliyor (kafamı sağ tarafa yatırınca elime bir şeyler geliyor, hocamın söylemesine göre beynimi hissedebiliyorum).

Böyle bir kemik eksikliğinden dolayı engelli oranı ne olur veya verirlermi? bilen varmı. Burada uzun uzun yazmak istemedim ama bu konu ile ilgili fiziki ve ruhsal sıkıntılarda çekiyorum. Denk gelipte konu hakkında bilgi verecek olan varsa sevinirim. Bu arada malület cetveline de baktım.

Son düzenleme:
Böyle bir olay çok nadir olduğundan sanırım kimsenin bilgisi yok. Zaten Allah kimseye yaşatmasın. Kurula girince sonuçları yazarım belki günün birinde birisi faydalanır.

Acil yardim lutfen epilepsi ve pisikiyatri raporu hakkinda

Merhabalar
2017 yilinda bir trafik kazasi gecirdim. Kaldirimda yururken hizli giden bir servis minubusu viraji alamayip kaldirimia cikmis ve beni altina almis ben hatirlamiyorum. Gecesi beyin ameliyati oldum ve halen epilepsi ve duygu durum ile gece uyuma uykuya dalma problemleri yasiyorum adli tip bana yalnizca epilepsiden puan vermis oysa benim kafatasimda 13 cm² kemik yok kafamda iz var olaydan beridir hastane yatisli psikolojik tedavi goruyorum ve epilepsi ilaclari kullaniyorum adk nin bana yalnizca epilepsiden puan vermesi dogrumudur. Bilen varsa yardimci olursa sevinirim

Son düzenleme:
Üst Alt