Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kemik İliği ücretinin SGK'dan geri alınması prosedürü..?

juk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Tüm interneti araştırmamda hep bu siteyle karşılaştım. O yüzden üye olup buraya sormak istedim.

Yeğenime lösemi teşhisi konulmuştu. Almanya'dan aranan ilik bulundu. Biliyorsunuz kemik iliği masrafları SGK tarafından karşılanıyor.

Bize SGK'nın ödeme çıkarması 8-9 ayı buluyor. Siz parayı önceden yatırın da işlemlere başlayalım. Sonra zaten geri alırsınız denildi. Parayı bu yolla geri almış da insanlarla karşılaştık.

Yeğenim geçtiğimiz yaz ilik nakli olamadan vefat etti. Yatırdığımız ücretin Süreyyapaşa SGK'da olduğu söylendi. Orayı telefonla aradığımızda ücret iadesi gibi bir politikalarının olmadığını söylediler. Veya biz derdimizi iyi anlatamadık.

Nedir bu işin prosedürü? 4000 TL kadar bir ücretti ve parayı yoktan var ettik. Ablamın durumu çok kötü. Bu ücreti almak istiyoruz.

Juk

Bu şikayetini açıklamalı şekilde BİMERE şikayet şekline yazarsan cevap alacağını zanediyorum.Bana göre rahmetli hiç bir işlem görmeden vefat ettiyse yatırdığınız parayı geri alabilirsiniz.Bu durumda olan arkadaşım eşini SSK sevkiyle özel hastaneye yatırdı.Tedavi için eşine amaliyat yapılacaktı onun için takılacak bir ameliyat aleti alındı.Bunun ücreti ödendi ameleyat yapılmadan eşi vefat etti.Özel hastane ücreti geri ödedi.

Üst Alt