Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kemik kanseri sonrası takılan platin nedeniyle annem rapor alabilir mi?

tiago2

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Anneme 6 ay önce kemik kanseri teşhisi kondu. Ciddi bir ameliyat geçirdi ve sol ayağına platin takıldı. 5 aydır platin mevcut. Tek bastonla çok yavaş yürüyebiliyor en fazla tuvalete gidebiliyor ve elle yapılabilecek işlemleri yapabiliyor. Yaşı 72.

Aynı zamanda kemoterapisi devam ediyor, 6 ay daha devam edecek ve bu onun hayatını ciddi yönde aksatıyor. Tahmin edersiniz. Tamamen bize bağlı şu an normal bir şekilde yaşaması.

Annem için engelli raporu alma imkanımız var mıdır sizce? Tahmininizce yüzde kaç bir engel raporu alabiliriz?

℅50.60 civari alir onkoloji40 ortapedi30.40 verebilir

tiago2

Gecmis olsun .Allah şifa versin
Platin ve bastonla yürüdüğün icin ortopediden , kanser tedavisi devam ettigi icin onkolojiden dolayisiyla toplamda % 50 ustu oran alabilir.
Ama tek sikinti durum tedavisi devam ettigi icin sureli rapor verilebilir.Kemoterapi sureci bittikten sonra sürekli rapor alabilir.

Bende öyle olmustu. Kemik kanseri sonrası kemoterapi devam ederken %80 sureli rapor vermişlerdi. Tedavi bittikten sonra %58 sürekli rapor verilmişti. Ben 2018 yılında aldım,acikcasi sonradan kanun degistimi bilmiyorum.

Üst Alt