Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kemik metastazı için ne kadar oran verilir?

Bekolina

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, benim annem 66 yaşında ve kemik metastazı olarak 4. evre kansere yakalandı. 8 Aylık yoğun bir tedaviden sonra kanseri uyuttuğunu söyledi doktorlar ama hala vucutta ve her an tekrar uyanabilir diyorlar.
Aynı zamanda kafatasının küçük bir bölümünde ve sırtta hala tümörler var ele gelecek şekilde bu esnada'da kanser ayak kemiğini yediği içinde çift taraflı platin takıldı ve bastonla yürüyor. Aynı zamanda sinir iltahabı mevcut doktor ilaç verdi fakat 2 3 4 ay bulacağını söyledi iyleşmesinin. Size sorum böyle bir durumda yüz kaç oran verilir teşekkürler.

%90 olmazmı araçta ötv indirimi için

%80 alırsınız bakım maaşıda alırsınız

Multipl Miyolom Engelli Raporu

Merhaba, ben Multipl Miyolom hastasiyim son evre olarak ılık nakli oldum ve tedavi altindayim kontrolde. Aynı zamanda ayağımda kanserden dolayı kemigim parçalandığı için çift taraflı platin takıldı bu iki si için % kaç oran alabilirim? Yaşım 67

Üst Alt