Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kemik uzatma ameliyatı sonrası kaynama sorunu (Kemik aşısı-kemik ekleme)..?

bulentgvn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar..
Ben geçen Temmuz ayında sağ ayağımdaki kısalık yüzünden Femur uzatma ameliyatı oldum.Ameliyattan 6 ay geçmesine rağmen kemiğin yarısı kaynamış yarısı kaynamamış durumda.Doktorumla konuştuğumda 1 ay sonraki durumuna göre kemik ilave edebiliriz dedi.Galiba kemik aşısı denen şeymiş.Bende ameliyattan çekiniyorum açıkçası.

Bu konuda bilgisi olan veya yaşamış olan birileri yardım ederse sevinirim.

Ayrıca kemik uzatma ameliyatı hakkında her türlü bilgiye sahip oldum artık.Bir sorusu veya merak ettiği bişey olan biri varsa seve seve yardımcı olurum.

bulentgvn benim kardeşimde kemik uzatma ameliyatı olacak kafamız biraz karışık ameliyatın nasıldı nerede ameliyat oldun? yaşadıklarını paylaşabilirmisin?

Ben ameliyatı Ankara Hacettepe hastanesinde oldum.Doç Dr. Egemen Turhan hoca ameliyat etti beni.Ayağımda önceki senelerden geçirdiğim kaza nedeniyle 5 cm kısalık oluşmuştu.
Başarılı bir ameliyat geçirdim çok şükür.Ameliyat olacak arkadaşlar varsa özelden facebook adresimi vereyim bütün sorularınızı aklınıza takılan herşeyi cevaplayabilirim.

çok iyi olur bulentgvn bizim kafamız biraz karışık bilgilerini paylaşırsan iyi olur

bulentgvn

bendede aynı sorun olmustu istanbuldaki doc dr mustafa gökhan bilgili sayesinde eski saglıgıma kavustum eger ameliyata gercekten karar verdiyseniz istanbula gelip mustafa beyi bulmanızda fayda var

Üst Alt