Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kemoterapi gören hastaların yol ücretleri nasıl hesaplanıyor?

halil16

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamlar ve saygılar benım sorum 5ci aydan bu yana kemoterapi görüyorum.
Evimle tedavi gördüğüm hastanenin arası git gel 152km.
İkı haftada bir gidiyorum kontrol ve kemoterapi için.
Kendi aracım var tabıkı ama sürekli gitgel olduğu için bütçe yeterlı olmuyor.
Yol giderleri nasıl hesaplanıyor ve 5ci aydan bu yana git gel masraflarını alabilirmiyim.
Son kemoterapiyi alcam ayın 2 sinde, sonrasında bitiyor inşallah.
Yardımcı olursanız sevinirim...

merhaba...
bende kemoterapi gören bir hastayım..bende kendi aracımla gidiyorum hastaneye...gördüğüm insanlar gördüğüm hastalar o kadar enteresan ki...
yazınızı okuyunca aklıma şöle bir soru geldi...
siz 152 km için yol parası alabilir miyim diyorsunuz kendi aracınız olmasına rağmen..peki bende size şöle soru yönelteyim bu karda kışta metrobüsle ,otobüsle,taksiyle giden onuda geçtim başka illerden gelen hastalarımız ne yapsın??
masraflı bir hastalık..yani devlet zaten karşılaması gerekenleri karşılıyor ilaç vs.. daha ne yapsın

kendi aracım dediysem yakın bir tanıdığın sorun araçta değil yakıtında böyle bir şey için zaten bütçeden bir pay ayırmış durumda kaldıki taksiyle bile geliyorsan eğer onuda devlet karşılıyor ben bu hastalığa yakalana denk askerde hariç doktor nedir hastane nedir bilmezdim ama askerden öncede askerden sonrada benım kazancımdan sskya para kesılıyor neden böyle bir durum olduğunda ssk devreye giriyor bu sadece benım hakkım degıl butun ssklılar hakkı benım sigorta prımıme her ay düzenli olarak para yatarken ben hiç bir şekilde sesimi çıkartmıyordum ama dünya hali işte ne olcagımızı bılemıyoruz o yüzden hem işsiz hemde yolsuz kalınca doğal olarak böyle bir duruma baş vuruyoruz kaldıkı doktorlar zaten elinizden geldıgı kadar toplu taşımadan uzak durun diyor zaten hastalık yüzünden hayatım alt ust oldu elımde ne var ne yok gitti yani benım durumumda olmadan anlamak zor

evet haklısın toplu taşıtlar yasak allah şifalar versin umutsuz olmayın şükür ve hamd ile allaha tevekkül edin...

Üst Alt