Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendi aldığım raporla vergi indirimine başvurabilir miyim?

İlhan Kemal

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Ben engelli indirimi alıp emekli olmak istiyorum ve bunun için vergi indirimi almak şartmış. Bu sebeple Şişli Etfal hastanesine başvurdum ve engelli oranının belirlenmesi için Sağlık kurulu heyetine girmek istediğimi belirtip işlemlerimi tamamladım. Raporumu aldım %68 olarak. Şimdi işyerimden çalışıyor belgesi alıp Vatan cad. vergi müdürlüğüne gitsem almayacaklarmı raporumu?

Alırlar arkadaşım bende aynı yöntemi uyguladım, 2 ay sonra işyerinize gelir sonuç

İlhan Kemal

raporunu alıp Ankara ya gönderecekler ve Ankara da inceleme yapılıp vergi indirimin onaylanırsa eğer şartların tutuyorsa emekli olursun.

Kardeşim bak 2000 ve 2008 yılından sonra çalışma günün fazla ise abo :%30 düştü yani şuan 2000t maaş alıyorsan emekli olunca eline 900tl geçer asgari ücretin altında artık emekli maaşları sonra pişman olma memur arkadaşlarım emekli olmak istiyor maaş düşecek diye zoraki çalışıyor yani iyi düşün derim .

Darısı diğer bekleyenlerin başına.

12.04.2017 tarihinde başlayan engelli raporu alma ve vergi indirimi başvurum 29.07.2017 itibariyle sonuçlanmış gözüküyor. Bugün eviss'ten kontrol ettim ve %68 ile giden raporum aynen onaylanmış. 02.05.2017 tarihinde bakanlığa gitmiş, 29.07.2017 tarihinde onaylanmış. Yani yaklaşık 3 ay!

Ad Soyad İLHAN KEMAL UYGUR
Açıklama RAPOR DERECENİZ ; %68 2.DERECE

BAŞVURU DURUMUNUZ
29.07.2017 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
02.05.2017 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Üst Alt