Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendi aracımda yolcu iken kaza yaptık. Ne gibi haklarım var?

Samsunmurat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar ben kendime ait ruhsatlı aracımda yolcu koltuğunda seyir halinde iken şöförün uyumasıyla benim Olduğum taraftan traktöre Çarptı çarma anında kolum parçalandı kemikler deriden Dışarıya çıkmıştıki hastanede yakındı hiç durmadan hastaneye gittik sonrasında tutanak için söförle jandarma olay yerine gittiler tabi traktörede ulaşamadılar bütün suç bizim şöföre yazıldı bende sakat kaldım %40 Kalıcı raporum var şuan ama şöyle bir durum varmış ruhsat sahibi kendi aracında yolcu olarak görükemiyormuş benim bu durumda bir kazanabileceğim bir hakkım varmıdır

Sayin murat bey ruhsat sahibi siz oldugunuz icin yani sigortali isleten siz oldugunuz icin kendi kusurunuzdan faydalanamazsiniz.

Trafik Kazası

Selamlar ben kendime ait ruhsatlı aracımda yolcu koltuğunda seyir halinde iken şöförün uyumasıyla benim Olduğum taraftan traktöre Çarptı çarma anında kolum parçalandı kemikler deriden Dışarıya çıkmıştıki hastanede yakındı hiç durmadan hastaneye gittik sonrasında tutanak için söförle jandarma olay yerine gittiler tabi traktörede ulaşamadılar bütün suç bizim şöföre yazıldı bende sakat kaldım %40 Kalıcı raporum var şuan ama şöyle bir durum varmış ruhsat sahibi kendi aracında yolcu olarak görükemiyormuş benim bu durumda bir kazanabileceğim bir hakkım varmıdır 5442141776

Sayın murat bey işleten olduğunuz için yani ruhsat sahibi ve sigortalı olarak göründüğünüz için tazminat hakkınız bulunmamaktadır.gecmiş olsun diliyoruz.

Üst Alt