Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendi iş yerimizden emekli olmamız mümkün mü?

polynom

Aktif Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
merhabalar ,

bu mümkünmü ,yani kendimiz dükkan işletiyoruz örneğin ve benim üzerime olsun varsayalım. sigortamı da yapıyorum dükkanın vergi si var olsun.

bu durumda emekli olmam mümkün mü ?

polynom

Vergi indirimden yararlanıp emekli olmak istiyorsan başkasının yanında çalışman şart. Bağkur ödeyip normal şartlarda emekli olmak istiyorsan olur. Yeni yasada kendi şirketinde yönetici olarak çalışıp prim ödeyip emekli olanlarin emekli maaşlarını kestiler.

SM-A207F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuala Lumpur

son satırı çok mantıksız (çok saçma bence)
bu arada

Vergi indirimden yararlanıp emekli olmak istiyorsan başkasının yanında çalışman şart. Bağkur ödeyip normal şartlarda emekli olmak istiyorsan olur.

ben erken emekliliği kastettim.

polynom

Emekli olmadan önce ortağı olduğu şirketten sigortalı bildirildi diye emekliliği bozulup aldığı aylıkları SGK'ca geri istenenler!

Yani 2008 yılında sgk vatandaşa altın vuruş yaptı. Önce aylik bağlama oranları yani emekli maaslari yari yariya düştü .
Sonra kendi işyerinde sgk olanların emekli maaşları iptal edilmeye başladı. 2008 yasasını ve sonrası açıp oku hak kaybı yaşama ava giderken avlanma Devletin basindakilerin nasıl vatandaşını sömürdüğünü görürsün.

SM-A207F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anlaşılan bişekilde memur olmaya çalışmaktan başka çaremiz yok gibi..

peki şu detayı da incelemeniz mümkün mü : mesela atıyorum kardeşimin bir işyeri var olsun , durum gene aynı mı olur?

Üst Alt