Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendi şehrine tayin işlemleri..?

dereli_47

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
2
2012 den bu yana sağlık baıkanlığına bağlı bir hastanede vhki olarak görev yapmaktayım. şehrimde çok nadir tıbbi sekreter alımı oluyor. Bu nedenle sormak isterim. başka şehirleri yazarsam kendi şehrime dönüş işlemleri nasıl oluyor? nereye dilekçe veriyoruz. sonrasında neler oluyor. bilgisi olanlar yazarsa minnettar olurum.

Şuan olduğun şehir memleketin. Gitmek istiyorsun. Sonra geri dönmek istersen ne olur diyorsunuz? (böyle anladım yada tam tersi :D)
Personel sicil birimine sağlık müdürlüğüne iletmesi için dilekçe vericeksiniz. Engelli olduğunuz için tayin önceliğiniz var. Bu eskiden bir defaya mahsus tu. Genelge ile o bir defaya mahsus kaldırıldı. Sorun şu; geri dönmek isterseniz eğer, ki ihtimali var gibi ilk dilekçeye güzel bir sebep yazın derim. Sonradan düzelebilme ihtimali olan bir sebep yazarsanız olur ki dönmek isteğiniz zaman 2. dilekçeye de o sebebin ortadan kalktığını yazıp öyle tayin istersiniz.

@Yusuf islam,
hocam şöyle ki: ben vhki olarak kendi memleketimde çalışıyorum. önlisans tıbbi sekreterlik bitirdikten sonra ekpss ye girdim. başka bir şehire tıbbi sekreter olarak atanırsam ki puanım fena değil. tekrar kendi memleketime nasıl dönerim. engellilerin tayin isteme hakkı var biliyorum. fakat tayin dönemini mi beklemeliyim. yoksa hemen tayinim sağlanırmı kendi şehrime dönüş konusunda. nasıl bir yol izleniyor. muvaffakat falan epey bir kafam karıştı. şunu sırasıyla anlatsanız valla strese girdim resmen.

kimisi diyor riske etme kendi şehrini yaz ama benim şehirde neredeyse hiç alım olmuyor.

açıkçası başka şehride ben yapamam. evi de götürmeye hanım ikna olmuyor. :) görevde yükselme desen kaç yılda bir oluyor. puanıma yazık olsun istemiyorum. ve borcum da var. unvan değişseydi ilaç gibi gelirdi. maaş artardı.

Üst Alt