Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendi tasarladığım katlanır, pratik akülü sandalye

bekirbekir

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba ismim bekir kendi imkanlarımla evde akülü sandalye tasarladım sizinle paylaşmak istedim

ev de veya ev dışında rahatlıkla kullanabilirsiniz 1. Tasarım 2. si daha güzel olacak bunun yanında ben tasarımcıyım hayal ettiğiniz aracı sizin için yapabilirim .

bekirr bey ben c6 tetrayım.Bikaç spor dalını kendime adapte etmek istiyorum.Çoğunnun yurtdışı örnekleri mevcut ama onlarda özel modifikasyon,belki sizle ortaya iyi bişey çıkarabiliriz.mail adresinizi alabilirmiyim

[FONT=sans-serif]bekirbekir calışmanda başarılar diliyorum güzel olmuş ellerine saglık aynı o tipde bende manuel tekerlekli sandalye düşünmüştüm hafiflik vede minimum kücüklük cok onemli bunları göz onünde tut başarılar dilerim kolay gelsin [/FONT]

bekirbekir

o tekerlekler küçük kalmış,dışarıda gezmesi imkansız gibi birşey.eğer seri üretim düşüncen varsa üretilen kaliteli sandalyeleri inceleyip tasarımını kopyalayabilirsin.levo,meyra,özellikle vassilli marka ayağa kaldıran sandalye fiyatları malüm.eğer seri üretim düşüncen yoksa bence vaktini boşa harcama.benim şuan 250-300 binim olsa direk bi vassilli sandalye alır kopyala yapıştır yapar,15000 e satardım tanesini...

bekir kardeşim. düşünceleriniz, emekleriniz için çok teşekkürler.
lakin
o tekerler bizim yollarda yürümez. elbette spor yapan arkadaşlar için ideal olabilir kapalı spor salonlarında.

ltf. biraz daha geliştirinki çukurlar engel olmasın.
ufukların geniş tut ltf.

bekir bey birde sandalyeyi bagaja koymak yerine arabanın arkasına aparat yapsanda sandalyeyi taşıma kolaylığı sağlasan.

merhaba yorumunuz için teşekkürler benim amacım tamamen kullanıcının istemiş olduğu gibi yapmak kullanıcıyı hayal ettiği gibi bir araca kavuşturmak amacım . çünkü en iyisini üretici bilmez kullanıcı bilir . siz hayal edin ben yaparım

evde, spor salonlarında, düz pürüzsüz zeminlerde yani avm veya sahil için ideal olmuş. Tasarımınıza sağlık:) Emniyet kemeri falan olsa daha mı güvenli olur?

gül merhaba teşekkürler yorum için güzel fikir benim amacım ilk etapta katlana bilir akülü sandalyeyi kullanıcıyla buluşturmak .

sonra kullanıcının istemiş olduğu ilaveleri yapmak ve kullanan kişiyi rahat ettirmek. kullanıcı isterse yaparım .

selda merhaba yorum için tekerlekler tespitler doğru ama kullanıcı isterse istemiş olduğu özellikler ekleye bilirim ( teker çapları değişe bilir , emniyet kemeri eklenir aklınıza ne geliyorsa siz düşünün ben yaparım :)

ben normalde kanadyen ile yürüyorum ama avm falan gezmek için sandalye kullanıyorum yorulmamak için. sandalyeyi kucaklayıp arabaya yerleştiren kardeşim çok zorlanıyor. otomobilin arkasına taşıma aparatı isteyişim o nedenle. fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz.

Videoyu kaldirdim patent için
arkadaslar isteyen için resim atabilirim veya kisa video ilgilenen arkadaşlara.

valla iyi olur bekir bey bi video cekerseniz kisa

Üst Alt