Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendi üzerime ev alsam herhangi bir indirim söz konusu olur mu?

romeo10

Yasaklı Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar allah kısmet ederse önümüzde ki hafta ev alıyorum.sizlerden bu konuda bana yardımcı olmanızı bekliyorum.evi kendi üstüme alsam özürlü olduğum içinnn herhangi bir indirim söz konusu olur mu? Yada bana ne gibi artıları yada eksileri olur? Yardımcı olann arkadaşlara şimdiden teşk..

hayırlı olsun yıllık emlak vergisi ödemezsiniz birde bazı belediyeler su ücretinde %50 indirim yapıyor

çok teşk.mehmet cevabın için.

Öncelikle eviniz hayırlı olsun.Emlak vergisi vermezsiniz, bazı belediyelerde su indirimide var alım satımda herhangi bir indirim yok.Ev ustunuzde olsun indirim olsun olmasın, heleki tcaretle uğraşan yakınınızın ustune hiç olmasın ,haciz gelebilir, neyse içini karartmayım, aynı heyecanı şu sıralar bende yaşıyorum.Allah c.c. hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Faruk34;

önceliklee sanada hayırlı olsunnn,iii günlerde oturman dileğiyle.verdiğin bilgiler içinde çok teşk.ediyorum.

engelli olmayıp,tek evi olanlar emlak vergisi ödüyor mu.emlak vergisi, ödenmeyen eve,herhangi bir bilgi geliyor mu,emlak vergisi ödemediğimize dair.

Üst Alt