Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendi yazdığım kitabımı yayınlatabilmek için sponsor arıyorum?

lara belen

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar benim kitapım az kaldı ama bastıramıyorum ne olur yardım edin ben yarınevile görüştüm 2 milyar istiyor lütfen sponsur arıyorum ben zenginler varsa

ne olur yardımcı olsunlar bana bir arkadaşım va 4tane çıkarabilirmiş ançak

teşekürler ben becericem yazıyorum az kaldı bir arkadaş 4tane bastırıcak bir başkasıda 4tane baştırıcak ama ben herkes okusun istiyorum

benim matbaa var sorun deyil iletişimem geçin kitabınızı baskıya alalım

kisime bakılırsa konu olarak Filistini içeriyor bu alanda roman yazan nerdeyse hiç yok umarım çıkarırsınız

evet haklısınız filistinin üzerine hiç yok ama belkide vardır ama kimse okumaz anlayamaz ben bunu yazdım yazmasına ya herkes okusun anlasın onların ne yaşadıklarını görsübler dertlerini acılarını gözyaşlarını ben bu kitabı durgularmla harelerimle düşüncelerimle dile getirdim onların hayatınu

ben de bi kitap yazdım ve çevrem tarafından da çok beğenildi ancak bastıracak ve yayınlatacak maddiyata sahip değili. bana yardımcı olmanız mümkün mü

merhaba ben selınay agar benıms-de bır kıtabım var ve bastırmayı cok ıstıyorum. ban yardımcı olur musuzunz

Üst Alt