Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendim ettim kendim buldum, kendim çekiyom [O an]

Konular
5
Reaksiyonlar
0
ben şu an 32 yaşındayım 15 sene önçe kendi hatamla hayatımı kararttım sizinle paylaşmak istedim..
15 yaşında iken arkadaşla beraber kuş avlammak için silah yaptık. nasılmı bir su borusunun üstünü dendik fitilin geççe kadar borunun içinide barutla doldurduk patlatıp taş atıyoduk barutlar arkadan dökülmesin deye arkaya vida sıkıştırdık sıra ile patlatıyoduk her şey normaldi sıra bana gelinçe barutu çok fazla koymuşum ve ateş gözüme gelmesin deye kafamı çevirmişim fakat borunun arkasındaki vida basınça dayanamayıp fırlayıp kafa tasımı delip beyinçimi parçaladı vida girerken param parça olguğundan uzun süren ameliyat sonrası 2 senede kendimi ança toparladım...şimdi 32 yaşındayımve denge kaybı yüzünden yürüyemiyom ama tekerlekli sandalemle her yere gidebiliyom.
HER ZAMAN HALİME ŞÜKREDİYOM

Paylaştığın için teşekkür ederiz.
Kör gözüm parmağıma derler ya, o misal olmuş. Kaza da denmez, dikkatsizlik de denmez, olmayacak iş işte...

Derler ya kırk kişinin yapamadığını insan kendine yaparmış
seninkide o misal olmuş sanki arkadaş,
Neyse Allah beterinden saklasın yinede her şeye rağmen yaşamak güzel.

ama olmaz ki
kendini suçlamamalısın....
ALLAH sabır versin......

büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklısın yaşaman büyük mucize demekki görecek güzel günlerin var.

Eğlence olsun diye yapmışsın ama kötü bitmiş hikayene üzüldüm yinede hayata tutunmuş olman çok güzel mutluluklar.

slm

nasıl bir kaza bu çok geçmiş olsun bundan sonra rabbim böyle kazalardan korusun sizi. zaten hayata tutunuşunuz size dahada güç verecektir.

Gecmis olsun...herkes kendi payina duseni yasiyor.herseye ragmen yasamak guzel:)

Kendim ettim kendim buldum diyince ben de intahar falan ettiniz sandım. Kaderdir önüne geçemezsiniz. Bi şekilde bahane oluyor işte. Geçmiş olsun hayatta mutluluklar dilerim.

Söylenecek o kadar çok şey var ki.. neye yarar hepsi boş.

:( Çok büyük geçmiş olsun çocukluk aklı işte Allah beterinden saklasın...

Çok geçmiş olsun allah beterınden saklasın senol

ya bunu kendim ettim kendim buldum olarak değerlendirme insan oğlu sürekli bişeyler yapar amma yanlı amma doğru önemli olan niyet hayır akıbbet hayır diyebilmektir.

geçiş olsun ama neden kendini suçluyorsun; kendin verebileceğin en büyük cezayı veriyorsun haksızlık etme kendine.unutma herşeyde bir hayır vadır... eee mevlam neylerse güzel eyler..

Çok geçmiş olsun kardeşim.Seninde dediğin gibi en azından tekerlekli sandalye ile gezebiliyorsun ya oda olmasaydı sencede hayat daha zor olmazmıydı.

HER KESİN ŞER (KÖTÜ) BİLDİĞİ ŞEYLERDE EN BÜYÜK HAYIRLAR GİZLİDİR...
HEPİMİZE GECMİŞ OLSUN

geçmiş olsun arkadaşım ...

haklısın şer bildiğimiz ve üzüldüğümüz her şeyde biz insanlar için hayır vardır ...

geçmiş olsun diyorum sabır allahtan başka istiyeceğimiz bişi yoktur bu hayat öykünüde bizlerle paylaştığın içinde çok teşekkür ederim...

çok geçmiş olsun! Bence kendini suçlama. Bu senin kaderin. Mühim olan insanın başına gelen kötü olaylara nasıl tepki veridiğidir! Allah her daim yardımcın olsun. Allaha emanet ol.

Üst Alt