Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendim için en uygun akülü sandalyeyi araştırıyorum. Önerilerinizi alabilir miyim?

bedaliza

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Akülü bir sandalye almak istiyorum. Bunun için sadece internet üzerinden araştırma yapabildim. Bana uygun olarak Permobil C300 ps modeli diye düşünüyorum.

Pos02_C300ps_339px.jpg

Yerli üretim olarak apego/a, b modeli de olabilir.
Apego-a-003.jpg

Meyra'nın fiyatı çok yüksek,Permobil için bir fiyat bulamadım bilen arkadaşlar paylaşabilirlerse ve istanbul'da showroomlarda bu araçları görme ve deneme şansı bulabileceğimiz yerleri belirtirlerse memnun olurum.
Fiyat olarak 3500TL civarında bütçem var.

Kullanım amacım;
- Ev içinde ve dışında kullanacağım.Tüm gün dışarıda çalışma gibi bir durumum yok. o yüzden araç çok uzun mesafeli ve güçlü olmasına gerek yok diye düşünüyorum.
- Yaşadığım yerin köy olması sebebiyle stabilize yollar daha çok asfalt ve kaldırıma nazaran. Bu yüzden stabilize yolda da rahat kullanabileceğim bir araç istiyorum (bu önemli). İnternet üzerinden baktımlarım daha çok asfat ve kaldırımlar için uygun gördüklerimin içerisinde permobilin bu modeli daha kullanışlı geldi. Apego/A,B modelini bu amaçla kullanbilirmiyim bilmiyorum ?
- Ayaklarımın yanı sıra belimin sağ tarafında da felç var o yüzden koltuğu ortepedik tarzında rahat birşey olmalı.
- Katlanıp binek araç içerisine yerleştirilebilir olması daha iyi olur.
- araç yedek parça ve servisi rahat bulunabilmeli.

Şu an için bir marka ve model kesinleştirmedim. Kullanım amacıma uygun bir araç arıyorum. Bilgisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkürler

Katlanıp binek araç içerisine yerleştirilebilir olması daha iyi olur.
- araç yedek parça ve servisi rahat bulunabilmeli. demişsiniz.
2 araçta katlanır değil.
servis olarak permobil sanırım yok.sgms garanti süreci boyunca destek verir.Permobil de olsa meyrada olsa servise ihtiyaçları var... Ben senin yerinde olsam 2 sene bedava servisi olan sgms yi tercih ederdim.

sgms sitesinden baktığım kadarıyla apego B güzel bir araç gibi.dediğiniz koşullarda kullanışlı olduğu yazıyor.
Ayrıca sitede yazan fiyatlarla sattıkları fiyatlar çok farklı(senin lehine)bu arada araç tasarımlarıda değişmiş B güzel görünüyor..

----------

birde apego a nın rengi gerçekten kötüymüş:Dfarklı renkler vardır mesela siyah güzel olurdu.(ısı problemini hesaba katmazsak:D)

2.el meyra yada başka markalara yönelebilirsin.sgms nin sitesinde 60 a yakın akülü araç var.nasıldır markalarına göre kaliteleri nedir bilemem.

deneme konusuna gelirsek permobiller genelde sahibinden.com gibi sitelerde satılıyor galiba.yani belli bir yerleri yok.(varsada bulamadım)

sgms ninde konyada üretim yerinden başka şubesi yok..

konyaya gelirsen 60 a yakın 2.el ve yerli üretimleri görme şansın var..

kolay gelsin işallah senin için en iyi olacak olanı alırsın..

ben daha önce apego e kullandım katlanıbilior steyşın arabamıza sığıyordu parçalayınca... ben 2. el temiz bi meyra bul derim... zaten arıza yapması nadir, yaparsada, konya sgms de her türlü bakımını tamirini yapar gül gibi araban olur...

sevgili arkadaşlar bakın bu santaliye haha iyi ben bunu beğendim ama alamadım siz kendinize alabilirsiniz bunu çok iyimiş bu

Apego-a-001.jpg

Apego-a-001.jpg

sayın arkadaşım benim bir yakınımda kullanmadığı bir LEVO-COMBİ var
irtibat için beni arıyabilirsin
0532 6209410 faiht

Sayın arkadaşım Belmo marmara bölge bayii olarak bütün çeşitlerimiz mevcuttur

Mağazamız Karagül medikalciler çarşısında, Cevdet ÖS : 0532 600 34 39

bende meyra scooter araştırıyorum nerde satılmakta ve fiyatı nerelerdedir.

iki aydan beri dört duvar arasında kalmak bana çok zorgeldi

muratto123;

Sevgili murat paylaşımlar çok güzel ama lütfen daha bilinçli yardımcı olmaya çalışalım arkadaşlarımıza. Meyra ve permobilin ithalatcısı Ankara'da Hak-er-man firmasıdır ve ben de bu firmada yıllarca çalıştım yedek parça olsun servis olsun 1 kişi çıkıpta derse ben madur oldum diye haklısınız ben şu anda kendi teknik servisimi kurdum ama bildiğim firma olduğu için yanılıyor olduğunuzu belirtmek istedim lütfen daha bilinçli yardımcı olalım rastgele konuşmayalım.
Saygılarımla,

Hakerman firmasından ben bi meyra marka arabama tekerlek almıştım 2004'te ve bana kamyon tekeriyle eş değer fiyat çıkarmıştı üstelik tekerlekte orjinal değil çin malıydı ve bir yılda o tekerlerde dağıldı sonra el arabası tekerleği takmıştık maliyetide sigara parasıydı... ayrıca arabamın arızalandığı dönemde bu firmayla irtibat kurmuştum daha arızaya bakmadan bin lira masraf çıkarmışlardı ve budurumda isterseniz elektironik kısmını tamamen 1500 liraya değiştirelim o daha iyi olur sizin için demişlerdi...

şuan yerli malı bir araba kullanıyorum tabiki meyra kadar sağlam ve kendimi güvende hissetmemi sağlamıyor ama hem ekonomik hem de bu gününe kadar arıza çıkarmadı... ben sadece yaşadıklarımı anlatttım kimseyi kötülemiyorum yorum sizin...

Üst Alt