Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendim kaybedince polis hastaneye götürmüş. Ne yapmalıyım?
Ben ailem çekti gitti kendimi kaybetmişim eva kadar gidip kapılarına vurmuşum tepmişim polis beni alıp hastaneye getirmişler ben ne yaptığımı bilmiyorum ne yapmalıyım selamlar
merhaba arkadaşa yardımcı olmaya çalışmaya çalışmısınız güzel ama yanlış bilgi vermeyin ben 25 yıldan beri epilepsi hastasıyım ve epilepsi hastaları derneği üyesiyim hiç bir epilepsi hastası kapı tekmelemez hiç bir çeşidinde böyle hırçınlık sağo sola zarar verme gibi sinir kırızi geçirme gibi nöbetleri yoktur önce epilepsi hakında bilinçlenin sonra vatandaşa yardımcı olun HOŞCAKAL
fener hasta depresyon tedavisi görüyor psikolojik sorunları var olayı neden epilepsi yönünde algılıyorsunuz.
Epilepsi hastalarında hemen her türlü psikiyatrik bozukluk görülüyor ama depresyon daha öncelikli... Epileptiklerin yaşadığı önemli durumların biri de damgalanmadır. Nöbetlerin ani ortaya çıkışı, buna psikiyatrik hastalıkların eşlik etmesi, sosyal ve ekonomik olarak zor durumda olmaları hayatı daha da zorlaştırır onlar için. İş bulamakta, eş bulamakta zorluk yaşarlar. Öğrenme güçlüğü, nöbetler esnasında bir takım dil sürçmelerine rastlanır. epilepside depresyon riskini artıran bir dizi biyolojik, psikolojik faktürler var yaşam kalitesi ileri derecede bozar.nöbet arasında özellikle paranoid hezeyanlara ve halüsinasyonlara rastlama ihtimal var bazı hastaların
kardeş yapman gereken iyi bir piskiyatri doktoruna gidip durumun tam olarak ve şuanki ailesel durumunu ve hastalını anlatman çünkü sinir kırızi geçirmisin ilerlememesi ve sana ve başkalrına zarar vermemesi için doktordan yardım al acill @HuseyinAydin
tekrar merhaba arkadaş ben sana senin anlayacağın dilden yazayım ben 16 yaşında trafik kazası sonucunda beynime aldığım darbeden dolayo nöbeler geçirmeye çalıştım ansızın nerde nezaman geleceği belli deyildi tabi burda ister istemez benim piskolojimi bozdu ama ben bunun elbet bir tedavisi vardır diye rahmetli babamla doktor doktor hastane hastane gezdim ve en sonunda bir noroloji ve dalında uzman bir doktor oğlum sen epilepsi hastasısın ve bununla yaşamaya çalışacaksın ve bana iki tane ilaç yazdı ve halade kullanıyorum ilaçları kullandı süredir nöbetimde yok bayılmamda ve epilepsi hastası dedin gibi hayatta çok zorluklar geçiriyo hastalından ötürü evlenemiyo iş hayatında işverenler bilinçisiz bilgisiz olduğu için işe almayo aynı senin dedin gibi yok bayılır yok sinir kırızı geçirir diye iş ve özel hayatında sıkıntılar çekiyo ama bu dediklerim kişinin epilesi oldından dolayı deyil dışardan epilepsi hastalığı nasıl bir hastalık bir noroloji doktoruna dahi danışmadan epilpesi hastası sanki vebalı gibi dışlanmaları aslında epilpesi hastası nöbetinin geçirir bunlar kimi dalar yani bir noktaya odaklanma kimi kısmı uyuşma kimi benim gibi en kötüsü nöbet eşiği en yüksek olan beyilma ve nerde ve nazaman geleceği belli olmayan vss gibi sınıfları vardır ve nöbetinin geçirir kısa bir sürede kendine gelir ve gündelik hayatına devam eder geçen hafta bir çalışan toplantı odasında nöbet geçirdi kısa bir süre revirde yattı 1 saat kadar sonra geldi masasında çalışmaya devam etti bu rahatsızlık böyle gelelim epilpesi hastasını aslında piskolojil olarak geren aslında epilepsi olamayanların epilepsi olan birine bakışı ve bilinçsiz yorumu diyosunki epilepsi hastasında piskiyatri bozukluk ve depresyon benim yanıda kualğı duymayan cihaz yardımıyla duyan bir arkadaş var arkadaş bir haftadır çok gergin cihazı buzuldu servise verdi servisde 1500 tl ücret istiyo piskolojisi bozuk tabiki normal çünkü kimseyi duyamıyo kimse halinden anlamıyo cihazda çok pahalı şimdi budsmı epipesi hastası adam köprüden atıyo maddiyattan ve karısı aldatmış veya işveren işten kovmuş budamı epilepsi hastası vss arkadaş sen önce epilepsiye olan şu görüşünü deyiştir bizler hayata barışık ve sosyal insanlrız ama malesef sizlerin bu görüşleri yüzünden malesef epilepsi hastaları çok şikayetçi haklı oldun yerler var ama ama piskiyatri bozukluğu ve depresyonlar hastalıktan deyil ailerin ve toplumun bilinçsizlinden yorum yapması neyse yazım kötü olabilir hem iş yapıp hep yazdım kusura bakma sülçi lisan ettiysem affola
@HOŞCAKAL
fener
sen beni anlamadın epilepsi hastaları ruh hastası demedim maddi manevi sosyal kültürel sorunlarla kişinin mizacı hassasiyet durumu pskolojisini etkiliyor dedim yazdıklarımı tekrar oku lütfen. hasta şahıs depresyon tedavisi görüyor pskiyatrst ilaç kullanıyor ve sen hala bana laf edip duruyon
sen sağlıklı bir insansın kazadan sonra olmuş öykün epilepsi çeşitleri farklı herkesin.. insanlar da farklı herkes aynı anda geceyi yaşar herkesin karanlığı farklı
HOŞCAKAL sanırım demiş siniz? ama...
arkadaşın o anki çevresel etmenli psikolojik nedenlerini bilemeyiz tam da anlatmamış zaten.
Bu tür durumları normal insanlar bile yaşayabilir. hastalıktan ziyade insanları sinir krizi eşiğine getiren hayatta çok neden vardır?
bişeyleri neden-sonuç olarak değerlendirmek gerekir hastalık tanısından önce.
degerli arkadaşım ailenizin çekip gitmesine üzüldüm. ancak ne olursa olsun kimseye zorla bir şey yaptırılmaz. ister erkek olsun ister bayan. çünkü birileri boşanma rattiyesine gelipte beyninden sevgiyi saygıyı bitirdiyse kesinlikle zorlanamaz. siz şimdi radatsızlıgınızın arkasına sıgınmak gibi sanırım bir niyet var. olmaz. tabikiş evet aileniz gidince sinirlenmiş olabilirsiniz ancak kimseyi kimsenin üzmeye hakkı yoktur.
Kardeşim sen bir önceki yazında epilepsi piskiyatri ve deprosyan hastası demisin epilepsi hastaları norolojik rahatıslığı olan insanlardır piskiyatri ve deprasyonla bir alakası yoktur varsada gider noroloji doktoru piskiyatrıye sevk eder kullandığı ilaçlarda epilpesi nöbetlerini azaltmak ve nöbetleri kesme amacı içindir siz niye norolojik rahatsızlığı piskiyatri hastalına bağlıyosunuz birde hala ısrarlıyosunuz yok kardeşim epilepsi hastaları piskiyatri hastası deyil norolojik bir rahatsızlık lütfen ısrar etmeyin artık ama HOŞCAKAL
Arkadaşlar ben 6yaşında epilepsiye sara yakalandım ozaman hocalara nusga okuma vardı ayda bir nöbet geciriyordum askerliğimi 6ay yapabildim nöbet geçirdim hastaneden rapor verdiler ..
Samsun tıp fakültesinde 8yil tedavi gördüm emar yeni çıkmıştı emara girdim sonuç dr bana amaliyat olacaksın dedi bende tamam dedim dr bana amaliyat yüzde 90 ölüm ölüm dedi ilâçla tedavi göreceksin dedi bir daha samsuna gitmedim nöbet ayda 3 .ve 4 de çıktı cerrahpaşa.ya geldim her şey yapıldı amaliyat dediler ben epilepsi beyin amaliyatı oldum allah'a şükür ameliyattan çıktım ilaçlarımı kullandım her ay konturala gittim
Şimdi deprasyon titreme uyku annesi bazı daraldıyim zaman nöbet geçiriyorum lamiktal 200mg rivotril 2 mg paxera kullanıyorum iyiyim ama bir şeye aniden sinirlenip bir daha kendim
Tabi görenler bilenler hastaneye getiriyorlar diazem iğne yapıyorlar bu beni rahatlatıyor kendime geldiğimde o zaman ne yaptığımı bile bilemem aile içindeki sıkıntım böyle bir şey olmasa çok iyiyim bu durumdan kontrola gidecegim deprasyonda paxera hapın 40 mg günde 1 tane alıyorum bu bana çok iyi geldi ama aniden bir şeye sinirlendimi o zaman ne yaptığımı bilemiyorum
Ondan dolayı ne yaptığımı bilemiyorum