Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendime ait bir dükkanım var. Ne iş yapabilirim sizce..?
sizce bir engeli esnaf olarak ne iş yapabilir
benim şehir merkezinde bir dükanım var
kaza geçirdikten sonra boş kaldı
şimdi evde çok sıkılıyorum
nasıl bir yer yapsam
belki çalışırsam zaman daha çabuk geçer
Vanda güzel kahvaltı salonları var bi kere gitmiştim
ama senin yapabilecegin en güzel iş zorunlu trafik sigorta (kasko,dask)acentalıgı acabilirsin tabiki dükkanında uygun yerde ise yanıda da ek olarak trafik takip işi yapabilirsin...
arkadasım önerdiğim iş cd flim mp3 dvd kitap işini hepsini ayni anda yapabilirsin cok fazla bi masrafı ve uğraşı da yok bu işi orda muhakak yapan vardir yardım iste onlar seni yönlendirir ben yaptim bu iş de para var
ilginize teşekürler daha çok hırdavat işiyle uğraşmak istiyorum ama başarabilirmiyim bilemiyorum ya sorun madi değil sadece kendime uğraş
yapabileceğim bir şey istiyorum ne bileğim normal insanlar gibi sabah
evden çıkıp akşam eve dönmek fazla birşey değil bakalım kısmet
bakk bizde ailece hırdavat işiyle uğraşıyoruzz ama tahminimce zor senin için...
hemen hemn günün büyük bir bölümünü ayakta geçirmen lazım sonra ağır işler var git gel doldur tart ölç kes biçç oooooooooo anlat anlat bitmez..... dükkanın büyükse internet cafe açç ....
merkezi bir yerse bence parça kontor ve tam kontor sat baglantını yapabilirim bende vandan alıyorum parça kontoru pc başından kalkmadan rahatlıkla çevirirsin
ben insanların esnaflığı bu kadar basite algilamalarını anlamıyorum.elinde bir miktar sermayesi olan acaba bu parayla ne dükkanı açsam diyor.yani herhangi bir alanda bir tecrubesi vs yok ama sorun değil dükkün açmak parayla nasılsa..peki ya işletmek...çocuk askerden gelir bak biraz paramız var çocuğa bir dükkün açalım...evlenir bu gelen altınları bir dükkan açarak değerlendirelim...etrafta bu konuda fikir sahibi olan konu komşu da çok olur bak şu dükkanı olsun falanca açtı köşe oldu...vs vs...istatisliklere bakın bakalım her yıl kaç dükkan açılıyor ve kaçı kapanıyor...türkiyede her yıl binlerce dükkan açılıp kapanıyor...ben esnaf bir aileden ve bunun tam içinde olan biri olarak diyorumki kardeşim esnaflık stresli ve riskli bir iştir sen stresten uzak dur...git onu kiraya ver sen her halikarda kiranı alırsın zaten...aldığın paralarla da çeşitli hobiler edin güzel şeyler üret ve ürettiğin şeylere bakarak mutlu ol....hayırlı akşamlar
işte benimde dediğim oyalancak birşeyler bul ama bunun için stresli bir iş secme esnaflık streslidir daha çok hobi şeklinde bir uğraş bulman konusunda tavsiyede bulunuyorum.tabi taktir senindir