Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendime zarar veriyorum. Psikolojik ilaçlar da fayda sağlamıyor. Ne yapabilirim?

Sedat24

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar bu aralar çok zayıfladım kendime zarar veriyorum yemek yemiyeyim diye durmadan tükürugumu yutuyorum devamlı ben yapmak istemiyorum ama olmuyor kendime zarar veriyorum ne yapmam gerekiyor psikiyatriyennde ilaçları fayda etmiyor sizce niye böle yapıyorum

sağlığınızı kaybettikten sonra zayıflamanın ne anlamı kalır.. kendi hatanızı kabul ettiğinize göre iradeli bir kişisiniz.. yemek yemeyi bırakmayın her şey yiyin az yiyin.. birde yürüyün çok yerseniz çok yürüyün.. aldığınız enerjisi kaloriyi yürüyerek harcayın.. bilinçsiz ve düzensiz yapılan diyetlerin çok acı örnekleri var kardeş.. lütfen dikkat..

Sen Ağır engelli mısın Anlamadım psikolojik rahatsızlığın var bakım maaşı almayı düşünüyorsun da nedir Rahatsızlığın anlatır mısın?

Kendime zarar veriyorum işte tükürugumu yutuyorum midem bulanıyor dahada bişeyler yiyemiyorum bunuygun yapmadan öncede devamlı hızlı hızlı nefes alıp veriyorum beyne fazla oksijen gitmiş buseferde yürüyemiyorum

195 kilodan 100 kiloya düşerken hiç aç kalmadım.

Üst Alt