Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendimi aptal gibi hissediyorum

Konular
19
Reaksiyonlar
0
Aslında bunları buraya yazmam doğru mu bilmiyorum.

Pek duygularını gösterebilen biri değilimdir, Sizleri tanısaydım da belki bunları yazamazdım.

Şu an çok üzgünüm ve itiraf etmeliyim ki kendimi bir aptal gibi hissediyorum.

Öms iyi geçmedi, hatta şu kadar ya da bu kadar çalışmıştım.

Öms.den sonra diyodum ki kpss.e girerim, bir an için unuttum, kpss başvurularının öms.den önce geçtiğini, bugün tesadüfen başvurular ne zaman diye baktığım da farkettim.

ne hikmetse işte, geçen sene Haziran gibi falan başvurduğumuz aklımda kalmış.
Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.

Hiç öyle hissettiniz mi bilmem, inşaALLAH eğer hissetmediyseniz de hissetmek zorunda kalmazsınız, ama ben sanki birşeylerin sonuymuş gibi hissediyorum, sanki yapacak hiç birşey yok gibi.

engelsizkarier.com'da 2 işe başvuru yaptım, ne olur bilmiyorum, ama benim gözümde çok büyüyor, yani ne biliym, bir sene daha sınav beklemek düşüncesi, iş lazım, ailem benden haklı olarak birşeyler bekliyor.

Hayırlısıyla haklı olarak istiyorlar ki oğulları bir işe girsin, Hayırlısıyla yuvasını kursun.

Bense ne yapacağımı bilmiyorum, elimde ne gibi bir seçenek var bilmiyorum, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Tamam zaman zaman insan birşeylerin yokuş aşağı gittiğini hisseder, ama bu bambaşka birşey.

Ne dersiniz arkadaşlar, akıl akıldan üstündür, sizce ne yapmam lazım, inşaALLAH bir yerden başlayıp hayırlısıyla birşeylere ayret etmem lazım ki ALLAH yardımcımız olsun, ama ne yapmam lazım?

Sizlerin fikirleri nelerdir?

Dünya ne yapacağını bilemeyen, köşeye sıkışıp kalmış, binlerce mağdur insanla dolu malesef.. Yokuş aşağa tam gaz gidiyoruz, Allah sonumuzu hayr etsin inşallaaah..:) Bazen ben de salıyorum kendimi herkesten herşeyden umudu üzüyorum, "tamam ya buraya kadarmış öl hava sen, yaşama! bu nebiçim hayatta bu ne biçim dün ya be" diye diye sızlanıp söyleniyorum.. Sonra biran geliyor "Allahıııım iyikide ölim demeyle ölmüyor insan, yaşamak ne güzel bee" diyorum..:D

Bi yeşerceeez, bi solcaz, bi yeşericeeez bi solacaaz böyle böyle bitecek ömrümüz.. Yapılabilecek hiçbişi yok! Haa kendini aptal gibi hissetme olayına gelince kendi adıma söylim ben de ondan sürüsüne bereket..:):)

gonzeles kardeşim engel durumun nedir raporun kaç bilmiyorum ama benim bulundugum ilde bana hemen hemen haftada bi işkurdan iş talebi için seçildiniz msj geliyor,ama evdekiler yaşlı bırakıp gidemiyorum il merkezine,ilçede şuan allaha şükür güvenlik olarak tabi silahsız raporum %45 aslında bekçi diyeyim daha iyi,kardeşim işkura kaydın varmı engelsiz kariyer die biyerden ne beklentin olabilir bilmiyorum ama işkura kayıt yaptır işkur sana hemen bulur bunu unutma..

gonzales kardeşim yüreğini ferah tut 3 vakte kadar işin hazır ömss sonucunda iyi gözüküyor yükselen burcunda ooo süpermiş demek isterdim ama öyle masallara karnımız tok bilerek mi çalışmıyon emin ol ki bizler için daha zor çalışmamak bir işe yaramadığımızı hissetmek Allah büyük rızkı veren o gün doğmadan neler doğar içini karartmamanı ve kötüyü düşünmemeni tavsiye ederim Allah'a emanet ol

SOnbahar44 evet işkura kaydım var, ama nedense mesaj falan geldiği yok, işkurun sitesini daha verimli kullanmam için ne yapmam gerekiyor?

raporum yüzdeyüz diye verildi, görme engelliyim, önümdeki büyük engelleri gölge olarak farkediyorum ve gece-gündüz-ışık farkedyorum, bağımsız hareketim gören bir insandan farksız, yani yapmam diyeceğim iş pek yok gibi, ama işte dedimya akıl aklıdan üstündür, sizlerin de fikirlerini almak isterim.

bir de bu arada saçma bir soru olacak ama 2011 öğretmenlik için girdiğimiz kpss puanıyla alım yapan yerler varmı? sorum saçma olabilir, kusura bakmayın, bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp diyeceğiz artık...

Ha bu arada yazan herkese tüm iyi dilekleri ve destekleri için teşekkürederim...

Speedy her başarızlığa ve her olumsuzluğa rağmen moralini yüksek tutmaya çalış ve kendine güvenini kaybetme. İnan her işte hayır vardır. Başarısızlıkta bile. Belki bu yıl Kpss ye kayıt olamaman senin için hayırlı olmuştur. Geriye dönüp baktığım zaman ya ben bunun içinde canımı sıkmıştım ne kadar aptalmışım dediğim çok oldu. Uzun uzun tavsiyelerde bulunacak bilgi birikimine sahip değilim yazdıklarım yaşadığım beceriksizliklerin sonucu olan tecrubeler..
İşkurun iş imkanlarıyla alakalı mesajlar sadece çalışmak istediğin işkolu ve branş ile alakalı iş imkanları için mesaj geliyor. İşkura kayıt olurken yazdığın bilgileri tekrar gözden geçirip ben bu işide veya daha fazla işkolunda işler yapabilirim diyorsan işkurdaki memurlarla tekrar görüşebilirsin.

SpeedyGonzales,
aslında yaşadıkların, hissettiklerin hemen herkesin yaşadığı şeyler
ben de geçen hafta öyle bir bunalıma girdim ki aynı senin gibi, ya atanamazsam, ne zaman açıklanacak bu sonuçlar ah vah diye... sonra düşündüm, demek ki zamanı var, tabii her insanın psikolojisi farklıdır ve ben ne kadar sabret desem telkin versem de yaşayan sensin bunları.... kpss için de nasip değilmiş diye bakmak lazım belki özelde çok daha iyi bir iş bulursun, Rabbimden hakkında hayırlısını diliyorum

Üst Alt