Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendinde beğenmediği özellikleri başka insanlar üzerinden eleştirme rahatsızlığı
İsmini bilmiyorum ama böyle bir karekter bozukluğu var sadece bu konu hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek için açtım bana göre bu insanlar tamamen davranışları sebebiyle toksik insan sınıfına giriyor
Eğer böyle bir hastalık varsa bu hastalığa sahip kişilere "toksik" demek ne kadar doğru sence? Eğer bu noktadan hareket edecek olursak tüm ruhsal hastalığa veya kişilik bozukluğuna sahip insanları dışlamış olmaz mıyız?
Bu bana göre tamamen kişinin kötü niyetli olmasından dolayı kendisine olan öfkesini diğer insanlar dan çıkarma durumu toksik diye niteleme sebebim de diğer insanları rencide ediyor olması hatta bazı durumlarda olay fiziksel şiddete dahi varabilir biraz iyi niyet empati ve hümanist düşünceler ile kolayca geçer ama örnek forumdaki white wolf ancak sonu Tirol ile biten meşhur ilaç etki eder
Diğer psikiyatrik rahatsızlıklar da bildiğim kadarıyla kişi kötü bir niyeti olmadan hatta farkına varmadan kendisine ve çevresine zarar verir ama bahsettiğim rahatsızlık tamamen kötü niyet kaynaklıdır ben 3. Atağım da panik atak geçirmiş ve önüme geleni bogazlamaya kalkmışım ama hatırlamıyorum daha dün kontrol de öğrendim
Eğer yaptıkları hastalıktan ileri geliyorsa kişiyi bu nedenle eleştirmek bence doğru değil, yok eğer karakterinden kaynaklanıyorsa bu tür insanlardan uzak durmakta fayda var. Kleptomani ile hırsızlığı birbirinden ayrı tutmak gibi...